ANCHETĂ SOCIALĂ În urma raportului final al anchetei derulate de asistenţii de la Protecţia Copilului Argeş, a reieşit că micuţul Patrik Cioacă ştie că mama lui nu mai trăieşte, dar şi faptul că tatăl său este acuzat de dispariţia Elodiei. În urma arestării lui Cristian Cioacă, fiul acestuia şi al avocatei Elodia Ghinescu se află acum în custodia surorii poliţistului. Raportul final al anchetei sociale făcute de inspectorii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş acasă la Cristian Cioacă, precum şi la locuinţa surorii acestuia, este unul favorabil băieţelului de numai opt ani. După cum ne-a declarat directorul DGASPC Adrian Macovei, condiţiile în care este crescut fiul Elodiei Ghinescu sunt foarte bune, copilul beneficiind de afecţiune şi de mediul optim unei bune creşteri.
„În urma discuţiilor avute cu asistenţii din instituţia noastră, Patrick Cioacă ştie că mama lui nu mai este şi mai ştie că tatăl său va lipsi o perioadă de timp de acasă. Înainte să-l aresteze, Cristian Cioacă i-a explicat fiului său că este acuzat de dispariţia mamei sale şi, din acest motiv, nu va putea fi alături de el o perioadă de timp. Concluzia anchetei noastre a fost aceea că băiatul e bine, însă este destul de retras, tocmai din acest motiv i-am recomandat surorii lui Cristian Cioacă să îl ducă pe copil la un psiholog”, a precizat Adrian Macovei.

Sora lui Cioacă nu mai are copii

În urma procesului privind custodia micuţului Patrik Cioacă, judecătorii au decis că cel mai bine pentru băiat este ca acesta să fie crescut de sora poliţistului, Ana Maria Ene. La concluzia instanţei a contribuit foarte mult şi rezultatul anchetei sociale. Conform anchetei, băiatul beneficiază de toate condiţii la casa de la Albota unde locuieşte acum sora lui Cioacă, împreună soţul ei. Are calculator, televizor, locuinţa fiind dotată cu tot ce trebuie, iar copilului nu-i lipseşte nimic. Ana Maria Ene i-a convins pe judecători să-i acorde custodia băiatului şi prin faptul că nu are copii, un lucru pe care şi l-a dorit de foarte mult timp. Ana Maria este arhitect de profesie şi lucrează la o firmă de profil, împreună cu soţul ei. S-a mutat la Albota la scurt timp după moartea tatălui, timp în care mama acesteia s-a stabilit la Uda.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI