Cel mai aşteptat film al anului, „Poziţia copilului”, va avea parte de o proiecţie de gală la Cinema City din centrul comercial Euromall Piteşti.

Vineri, 15 martie, argeşenii vor avea ocazia să-l întâlnească pe talentatul regizor Călin Peter Netzer şi pe câţiva dintre actorii din distribuţia celui mai bun film pe care l-a dat cinematografia românească în ultimii ani, premiat recent cu „Ursul de Aur” de la Berlin, una dintre cele mai importante distincţii din industria mondială a filmului.

Alături de realizatori, la proiecţie va lua parte şi omul de afaceri piteştean Adrian Prodănel, care deţine un rol secundar în film. Filmul vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de astăzi.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI