Fetiță de 2 ani omorâtă în bătaie! Părinţii au susţinut că s-a înecat

Fetiță de 2 ani omorâtă în bătaie! Părinţii au susţinut că s-a înecat. Crimă înfiorătoare într-o tânără familie din Merişani. O fetiță de doar 2 ani a fost bătută cu bestialitate de către tatăl vitreg în timp ce mama era plecată la magazin, chiar în ziua de Sfânta Maria.

Copila a ajuns la Pediatrie, acolo unde mama copilei și concubinul acesteia au susținut că micuța s-a înecat. Medicii au încercat să o salveze, dar din păcate nu au putut face nimic, manevrele de resuscitare rămânînd fără succes.

În urma necropsie însă, s-a constatat faptul că fetița fusese omorâtă. Au fost descoperite mai multe lovituri la cap, craniul fiind zdrobit, și în zona toracelui, mai multe coaste rupte.

Mama şi tatăl vitreg au fost anchetaţi iar joi, la o săptămână de la tragedie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Tragedia s-a petrecut în casa bărbatului, acolo unde locuiau fetița și mama acesteia, care nu este încă divorțată de tatăl natural. Poliţia continuă cercetările pentru a afla dacă femeia a știut sau nu că micuța a fost bătută şi a încercat să îl acopere pe concubin. Acesta are doar 21 de ani.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare ordonanta de retinere emisa de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, iar azi bărbatul va fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.