Ramona Ioana Bruynseels, candidata PPUSL la Preşedinţia României, a vizitat azi Argeşul

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), a ajuns azi şi în Argeş. Vizita face parte din turneul său „de ascultare” aşa cum l-a numit chiar domnia sa, pentru a auzi părerile oamenilor, pentru a le asculta doleanţele şi propunerile. Periplul său prin Argeş a cuprins o întâlnire cu cetăţenii în centrul Piteştiului, o conferinţă de presă la sediul PPUSL dar şi o deplasare la Curtea de Argeş, unde şi-a dorit să aducă un omagiu Regelui Mihai, la momântul său din necropola regală. În vizita sa pe meleaguri argeşene, Ramona Ioana Bruynseels a fost însoţită de Cornel Lazăr, preşedinte PPUSL Argeş şi vicepreşedinte la nivel naţional al partidului.

Infrastructura, autostrada Piteşti-Sibiu, promovarea turismului românesc, readucerea diasporei acasă pentru a contribui la dezvoltarea României sunt câteva dintre subiectele pe care candidata la preşedinţie a ţinut să le enumera ca fiind printre preocupările sale principale.

Ea a făcut un apel către cei care vor vota pe 20 noiembrie să voteze cu sufletul, cu cel sau cea care le inspiră încredere! Altfel, consideră aceasta, România va persista în acelaşi sistem care ne-a adus în punctul în care suntem şi îşi va rata şansa de „schimba macazul” către o societate „normală”.

Ramona Ioana Bruynseels se defineşte ca fiind un om sincer, de bună credinţă, care iubeşte din suflet România şi îşi doreşte să facă tot ce îi stă în putinţă să contribuie la bunăstarea şi dezvoltarea acesteia, pentru copii săi și pentru toți copii acestei țări.

Mai multe detalii despre viaţa, pregătirea şi cariera, precum şi programul campaniei şi obiectivele candidaturii la cea mai înaltă funcţie în stat a Ramonei Ioana Bruynseels pot fi găsite pe site-ul de campanie ale acesteia.

Comments

comments