Festivalul Fanfarelor

Vineri şi sâmbătă, două seri la rând, în Centru şi în Piaţa Milea, dar şi sâmbătă dimineaţă, în mai multe parcuri din Piteşti, iubitorii genului vor putea să se delecteze cu muzică de promenadă şi divertisment, în interpretarea a patru fanfare deosebite.

„Festivalul Fanfarelor”, organizat de Teatrul „Davila” şi Consiliul Judeţean, face parte din „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului” şi se află la cea de-a doua ediţie.
Atât vineri cât şi sâmbătă seară, cele patru fanfare participante – Fanfara „Argeşul” a Teatrului Davila, Fanfara „Valurile Dunării”, a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, din Galaţi,  Orchestra „Valahia” din Giurgiu, dar şi invitatul special al festivalului, o fanfară din Turcia

– vor realiza o adevărată paradă de costume şi muzică, începând cu ora 18.30, pe traseul Teatru – Piaţa Vasile Milea din Piteşti. Concertul propriu-zis va fi susţinut pe scena din Piaţa Vasile Milea, de la ora 19.30.
Sâmbătă dimineaţă, între orele 10.00 şi 14.00, în Parcul Trivale, Piaţa Primăriei şi Grădina Publică, orchestrele participante la festival vor susţine fiecare câte un concert de muzică de divertisment. Festivalul are scopul de a reînvia o veche tradiţie a oraşului şi de a crea o adevărată sărbătoare a muzicii de fanfară româneşti şi universale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.