Femeile de top din Argeş, premiate de revista Agressive

GALĂ 150 de femei de succes din tot judeţul au fost răsfăţatele unei seri magice la Hotelul „Ramada” din Piteşti.

În luna în care sunt sărbătorite femeile, Lavinia Năstase, directoarea revistei „Agressive”, a premiat 150 de „Femei de top” din Argeş. Astfel, pe 29 februarie, la Hotel „Ramada” din Piteşti, Lavinia a organizat o gală care le-a oferit doamnelor prezente stil şi eleganţă. Au fost premiate „Femei de top” din mass-media, politică, administraţie, cultură, modă-style, juridic, sănătate, afaceri, educaţie, învăţământ. Radu Ştefan Frântu (foto) a fost vedeta serii la prezentarea de modă pentru copii.

Pentru prima dată în cadrul unei astfel de gale au fost premiate şi zece poştăriţe şi tot atâtea secretare. Fiind vorba despre o manifestare organizată de o specialistă în domeniul modei, nu puteau lipsi prezentările de modă. Astfel, a avut loc o prezentare de modă pentru co­pii, la care cei mai mici partici­panţi au avut doar şapte luni. Au ur­mat modelele Şcolii de Ma­nechi­ne şi Fotomodele Gina Bilous, ca­re au prezentat o colecţie cu tentă folclorică.
Lavinia Năstase a reuşit să convingă nume cunoscute, precum notăriţele Ana Stan şi Carmen Grecu, avocata Gabriela Zoană, interpreta de muzică popu­lară Georgeta Chiţoran, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii „Stil şi eleganţă” de la Curier TV, Elida Baraţă, jurnalista Luiza Dobrescu, să fie manechine pentru o seară. „Femeile de top” au primit, pe lângă diplome, şi cadouri surpriză, oferite în cadrul unei tombole. Cadourile au constat în genţi de firmă, vouchere pentru hăinuţe de copii sau masaj la saloane cunoscute în Piteşti, dar şi invitaţii la striptease masculin. Deşi a fost o seară dedicată femeilor, nu au lipsit nici bărbaţii, ei fiind cei care au înmânat diplomele. Pe lista domnilor prezenţi în sală s-au aflat Narcis Godeanu, preşedinte PDL Topoloveni, Aurelian Nica, directorul Poştei Argeş, omul de afaceri Virgil Dumitru, Cristian Cocea, şeful Inspectoratului pentru Cultură Argeş, Georgiu Gingăraş, preşedintele UNPR Argeş şi Nicuşor Ciobanu, şeful de cabinet al prefectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.