“Felicitări Mr T.!” Ion Ţiriac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Ion Ţiriac a fost ales, miercuri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, cu 32 de voturi obţinute la Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri a forului naţional, desfăşurată la Centrul Naţional de Tenis.

Cel mai bogat om din Romania, Ţiriac a implinit recent 80 de ani şi a anunţat că nu vrea să-şi ducă mandatul la capăt, ci doar să detensioneze situaţia de la nivelul federaţiei.

“Eu o sa am un mandat scurt, de 6 luni, chiar daca este de patru ani”, a spus miliardarul român. “Consider ca trebuie sa incerc sa fac acest motor din piese mici si sa si functioneze. Daca cumva ma aleg oamenii, aproape ca spun ca sper ca nu pentru ca am mai mult timp pentru mine, dar asa va fi datoria mea sa o fac. Nu pot singur, trebuie sa aleaga si ei intre ei pe cineva care vrea sa faca ceva. Dar pe cineva care chiar isi doreste sa faca ceva, nu doar titlu de vicepresedinte sau director. Sa facem ca acest motor sa porneasca”, spunea Ion Tiriac in urma cu cateva zile, inainte de alegeri.

La alegeri au fost cinci candidaţi: Marius Vecerdea a obţinut 11 sufragii, iar Ion Ţupa doar 3, în timp ce Liviu Ursuleanu şi Răzvan Itu nu au obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate.

Jucătoarea Simona Halep, numărul trei mondial, l-a felicitat pe Ion Ţiriac pentru alegerea sa ca preşedinte ale Federaţiei Române de Tenis, la Adunarea Generală Extraordinară de miercuri, prin intermediul unui mesaj postat într-o reţea de socializare. ”Felicitări Mr T. pentru funcţia de Preşedinte al Federaţiei Romane de Tenis!!! Sper să realizaţi tot ce v-aţi propus”, a scris Halep pe Instagram.

Comments

comments