FC Argeş nu aparţine niciunui partid politic

DE LA ATAC, LA APĂRARE După ce în urmă cu o săptămână, conducerea FC Argeş a fost acuzată că a fraternizat cu PDL-ul, Gica Dobrin a remis un comunicat de presă, în speranţa că va aduce lămuriri cu privire la acest scandal.

„Sunt foarte dezamăgită de faptul că s-au legat până şi de numele lui Gicu”

Nu înţeleg de ce există atâta răutate între oameni, de ce atâta dorinţă de a genera situaţii conflictuale, care nu relevă altceva decât apariţia a şi mai multe răutăţi. De ce? În urma meciului dintre FC Argeş şi FC Maramureş au rămas numai urme de noroi împrăştiat de anumiţi oameni din presă, care, pentru a vinde câteva zile un număr mai mare de ziare, se leagă de orice informaţie, fie că este sau nu este autentică. Sunt foarte dezamăgită de faptul că s-au legat până şi de numele lui Gicu, el, care a iubit din tot sufletul acest club şi îl iubeşte şi supraveghează în continuare, dovadă fiind faptul că eu sunt aproape de acest club tot cu sufletul şi trăiesc la intensitate maximă tot ce se întâmplă, începând de la jocurile băieţilor pe teren şi terminând cu problemele inerente pe care clubul le întâmpină. Oare de ce fac toate acestea? Nu pentru că iubesc clubul FC Argeş? Nu pentru că a fost clubul de suflet al celui de care, mai nou, se leagă anumite persoane prin ziare, cel ce a fost soţul meu?

„Este evidentă atitudinea negativă a anumitei părţi din presa locală”

În primul rând, vreau să precizez faptul că FC Argeş a fost, este şi va rămâne echipa-fanion a judeţului Argeş, implicit echipa argeşenilor, în ciuda tuturor răutăţilor relatate de anumite persoane rău intenţionate. În al doilea rând, FC Argeş nu aparţine niciunui partid politic, nu şi-a schimbat şi nu o să-şi schimbe niciodată culoarea. Sunt oameni care au venit cu intenţia de a sprijini echipa, în niciun caz de a o politiza, aşa cum s-a afirmat în anumite publicaţii. La FC Argeş nu se face politică. La jocurile de pe teren propriu poate intra oricine, atâta timp cât îşi achiziţionează un bilet de acces, poate afişa bannere fără conţinut obscen, vulgar sau rasist, cum, de altfel, se întâmplă şi la echipele mari. Dacă din întâmplare reuşesc, prin absurd, să intre persoane care posedă vreun fel de obiect inscripţionat cu mesaje pe care observatorul de joc nu le consideră potrivite, atunci, împreună cu reprezentanţii Jandarmeriei, paza şi conducerea dispun înlăturarea lor de pe teren.
Este evidentă atitudinea negativă a anumitei părţi din presa locală care nu doreşte decât să creeze disensiuni între autorităţile locale şi clubul FC Argeş, prezentând astfel de informaţii lipsite de autenticitate, în loc să fructifice relaţiile bune deja existente între părţi. Doresc să subliniez ideea de colaborare pe care FC Argeş o are cu autorităţile locale şi chiar vreau să mulţumesc în mod special domnului primar Tudor Pendiuc, care sunt convinsă că are mulţi ani de experienţă în spate, astfel încât să facă diferenţa între intenţiile bune şi cele rele ale presei, pe care cred că o cunoaşte destul de bine. Dumnealui împreună cu toţi reprezentanţii Primăriei au făcut şi fac în continuare demersuri pentru ca baza sportivă de antrenament să fie din ce in ce mai bună, pentru ca sportivii să beneficieze de cele mai bune condiţii de pregătire, apropiate, poate, de cele din Liga I.

„Cine vrea să sprijine FC Argeş este aşteptat cu braţele deschise”

Vreau să repet: FC Argeş este echipa argeşenilor, echipa care trebuie să-şi recâştige locul în prima ligă şi are toate şansele, deoarece toţi oamenii care fac parte din club sunt eficienţi, cu dorinţă mare de afirmare şi serioşi. Şi o spun cu cea mai mare sinceritate, deoarece zilnic vorbesc cu Cătălin, o persoană care de multe ori se suprasolicită doar pentru a rezolva toate problemele, lucru care nu este luat în seamă de „rău-intenţionaţii” din presă.
Lucrez de foarte mult timp cu el şi pot spune că intenţiile lui sunt dintre cele mai bune, îşi doreşte cu tot dinadinsul ca echipa să promoveze, este lipsit în totalitate de intenţii negative şi, foarte important, nu are nicio legătură cu mediul politic, nu îl interesează sub nicio formă politica, ci doreşte performanţă. Pe final, vreau să precizez faptul că răutăţile nu aduc niciodată satisfacţii şi bucurii; dimpotrivă, răul atrage rău, iar persoanele care apelează la astfel de tertipuri, legându-se de nume sonore pentru a vinde mai mult, nu dau dovadă decât de lipsă de profesionalism. Cine vrea să sprijine FC Argeş este aşteptat cu braţele deschise s-o facă.”

Gica Dobrin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.