„Farmacia Voastră“ este una dintre unităţile de profil piteştene care ţine să îşi onoreze clienţii aşa cum se cuvine, oferind „Sănătate la preţ redus!“, după cum spune şi sloganul ales.

Sărbătorile Pascale au fost momentul cel mai potrivit pentru a-i răsplăti pentru fidelitate. Astfel, toţi cei ce au trecut pragul farmaciei şi au cumpărat diferite produse, de la medicamente la suplimente alimentare sau produse de igienă, au avut prilejul de a se înscrie, pe baza bonului fiscal, la o tombolă având ca premii cinci coşuri cu bunătăţi de Paşte.
Fericiţii câştigători au fost traşi la sorţi, în Vinerea Paştelui, de doi simpatici iepuraşi, Antonia şi Vlad. Se pare că doamnele au fost răsplătite, indirect, în mod special, pentru dăruirea lor şi pentru grija pe care o arată familiei, fiindcă toţi cei cinci câştigători au fost, de fapt, câştigătoare: Iuliana Bulgaru, Iuliana Zamfirescu, Maria Bădilă, Mihaela Olteanu şi Adela Trandafirescu.
După cum a promis managerul „Farmaciei Voastre”, doamna Anca Andreescu, aceasta a fost prima, dar în niciun caz ultima surpriză pentru clienţii fideli. Nu mai departe de 1 Iunie, Ziua Copiilor, toţi cei ce îşi vor cumpăra cele necesare din „Farmacia Voastră” vor putea să se înscrie la o altă tombolă.
„Vom continua să ne premiem clienţii, pe care vrem să îi transformăm, de fapt, în prietenii noştri! Ne-am construit întreaga activitate şi filozofie de funcţionare în acest sens. Eliberăm reţete gratuite şi compensate, şi avem contracte atât cu CAS Argeş, cât şi cu Casa OPSNAJ. Dacă nu avem respectivele medicamente în stoc sau este vorba despre medicamente deosebite sau mai rar cerute, primim comenzi pentru orice fel de cerinţă şi le onorăm în maximum 48 de ore! Evident, nu lipsesc cardurile de fidelitate, promoţiile şi reducerile. Oferim discount de 5% în cazul cardului şi de 7% la reţetele pentru copii. Vrem să fim gazde primitoare şi parteneri de nădejde, astfel că avem amenajat şi un colţ al copiilor, pentru ca aceştia să stea cuminţi şi să se distreze cât părinţii cumpără cele necesare, primesc informaţii şi sfaturi sau îşi rezolvă diferite treburi“, spune doamna Anca Andreescu.
„Farmacia Voastră“ este situată pe Calea Craiovei, la intersecţie cu str. Pătraşcu Vodă (lângă Costas). Programul de funcţionare este Luni – Vineri 8.00 -21.00 şi Sâmbătă şi Duminică între 8.00 şi 13.00.  

Comments

comments

DISTRIBUIȚI