Fagotista Filarmonicii Piteşti, în clipul Annei Lesko

VEDETE Alexandra Neaga, frumoasa şi talentata fagotistă a Filarmonicii piteştene, va apărea de săptămâna viitoare în cel mai nou videoclip al Annei Lesko, „Wake up”.

Până atunci, o puteţi vedea pe toate televiziunile în reclama companiei de asigurări „Generali şi Ardaf sună bine împreună” . Cert lucru, Filarmonica Piteşti a atras nu numai muzicieni de clasă, ci şi adevărate vedete, foarte căutate în lumea show-bizz-ului.

După ce dirijorul Tiberiu Oprea, concertmaestrul Mădălin Sandu, violonistul Daniel Stan şi violoncelista Cristina Mihai vor apărea alături de Roger Moore în filmul „O prinţesă pentru Crăciun”, noua producţie americană a canalului Hallmark ce va fi lansată în această lună, o altă reprezentantă a Filarmonicii din Piteşti va putea fi văzută pe micile ecrane: fagotista Alexandra Neaga va apărea în noul videoclip al Annei Lesko.

Pentru apariţia în spotul „Generali”, Alexandra a primit cât pentru două luni de concertat la Filarmonică

La cei 22 de ani, Alexandra este proaspătă absolventă şi masterand al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, iar, dacă veţi urmări cu atenţie reclama companiei de asigurări „Generali şi Ardaf sună bine împreună”, o puteţi regăsi şi printre cei mai apreciaţi instrumentişti din ţară, aleşi să apară în acest spot publicitar. Cu amabilitate, dar şi cu mare modestie, Alexandra ne-a dezvăluit câte ceva din culisele acestor evenimente. „Pentru reclama companiei de asigurări am filmat aproape o zi întreagă, fără oprire. 20 de ore! Am fost sunată de o prietenă din domeniu, care se ocupa de casting, şi invitată să particip la filmări. Experienţa a fost una deosebită, a meritat din plin! Inclusiv financiar. Pentru 20 de ore, am primit cât pentru două luni de colaborare la Filarmonică. După apariţia în reclama pentru asigurări, mi s-a propus să filmez pentru cel mai recent videoclip al Annei Lesko, intitulat „Wake up”. Videoclipul va ieşi pe piaţă în curând. În maximum o săptămână sau două va fi lansat oficial. Filmările s-au realizat la Cazinoul din Sinaia, iar povestea clipului începe la un bal clasic şi stilat, care se transformă treptat într-o petrecere foarte trendy. Eu am cântat într-un cvartet, la începutul poveştii, o bucată din Mozart, iar apoi coloana sonoră trece către melodia Annei, „Wake up”. Cred că va fi un clip interesant!”, ne-a povestit Alexandra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.