Miercuri, 6 mai 2015, de la ora 16.00, Biblioteca Județeană ″ウDinicu Golescu″ウ Argeș și Editura Tracus Arte vă invită la un eveniment editorial de excepție: lansarea volumului „杁emplul viselor”・(Editura Tracus Arte, București, 2015) semnat de Octavian Mihail Sachelarie. Editat în condiții grafice excepționale, volumul reprezintă o pledoarie pentru lectura „枋lasică”・materializată în personaje bătrâne, precum cartea, lectura și biblioteca.

Invitații speciali ai acestui eveniment sunt poetul Dan Mircea Cipariu, Ioan Cristescu, directorul Muzeului Literaturii Române și al Editurii Tracus Arte din București, și jurnalistul Octavian Știreanu.

“€Cartea pe care v-o dăruiesc acum nu are conotația științifică la care mulți se așteaptă. Am încercat de această dată să scriu liber, fără o «comandă editorială» fermă și fără «sabia bibliografiei» deasupra capului […] Credința mea este că bibliotecile nu vor dispărea niciodată, chiar dacă se vor transforma tehnologic. Rămân un optimist incorigibil, iar mesajul acestei cărți este la fel. Cred în frumusețea lecturii, în trăsăturile sale intime, chiar într-o societate tehnologizată, cum va fi societatea viitorului”, scrie în prefața acestei cărți, Octavian Mihail Sachelarie.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI