Superman trăieşte în Argeş! Nu mai este nimic neobişnuit la noi, ca părinţii să-şi boteze copiii cu nume mai ciudate inspirate din telenovele, mărci de maşini, firme de haine sau actori celebri, însă un nume de erou nu întâlnim în fiecare zi.

Este şi cazul unui tânăr din comuna Bradu, satul Geamăna, pe care părinţii au ales să-l boteze Stănescu Vali – Superman! Superman de Geamăna are 15 ani şi, în viaţa normală, joacă fotbal într-o echipă de liga a patra, Rapid Piteşti. Ştie că e foarte talentat şi, dacă şi-ar pune mintea cu muritorii, ar şuta atât de tare în minge, încât ar trimite-o pe o altă planetă. Şi, deşi este un super erou are şi el visuri ca un om de rând, dorindu-şi ca, într-o zi, să ajungă să joace la Rapid. „Le promit că dacă mă iau acolo, cu ajutorul puterilor mele, vor câştiga campionatul în fiecare an. Pentru că eu sunt Superman”, spune, convingător, Superman Stănescu. Singurul care cunoaşte adevărata putere a super eroului este bunicul său, Valerică Stănescu, cel care i-a amenajat acasă, la Geamăna, o adevărată sală a tronului, pentru a-l face să se simtă ca un pogorâtor de pe planeta Krypton în lumea muritorilor. Până acum, nimeni nu a venit să-i ceară nimic, însă Superman are răbdare… În realitate, însă sala tronului este un loc de adunare pentru gruparea religioasă condusă de bunicul său.
Oricum, Superman de Bradu a făcut primul pas spre afirmare, fiind cunoscut în întreaga ţară, după ce ziarul „Libertatea“ a publicat povestea sa.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI