UdreaDeputatul Elena Udrea este noul preşedinte al Partidului Mişcarea Populară. PMP şi-a ales în data de 7 iunie conducerea, pentru prima dată de la constituire, în cadrul primului Congres al partidului. În cadrul Congresului, la care au participat 1.024 de delegaţi, au fost votaţi membrii Consiliului Executiv Naţional al PMP – format din Preşedinte, un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, nouă vicepreşedinţi şi nouă secretari executivi – precum şi membrii Comisiei de Arbitraj şi Integritate şi ai Comisiei Centrale de Cenzori. Din partea PMP Argeș au participat 20 de delegați conduși de președintele PMP Argeș, Daniel Dragomir și de președintele PMP Pitești, Cătălin Bulf. Cei 20 de argeșeni au votat pentru un partid puternic, pentru o dreaptă unită care să dea în toamnă un președinte de dreapta. În discursul său noul președinte al PMP, Elena Udrea a mulțumit organizației județene pentru scorul obținut și mai ales organizației din Pitești care a plasat PMP drept a doua forță politică din municipiul Pitești.
“Este o onoare şi o responsabilitate uriaşă cea pe care am primit-o. Vă promit că vom construi împreună partidul de care România are nevoie, că vom schimba clasa politică şi România în bine, că vom conta în alegerile prezidenţiale din toamnă şi că vom fi primul partid din România în 2016”, a spus Elena Udrea, după anunţarea rezultatului votului. În discursul său, noul preşedinte al PMP a spus că acest Congres reprezintă un moment important, care “încheie etapa romantică” a PMP. “De acum trebuie să trecem la construcţia unui partid puternic”, a spus Elena Udrea.
Pentru preşedinţia Partidului Mişcarea Populară au candidat deputatul Elena Udrea şi fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.
“Începând de astăzi, avem un singur obiectiv: Preşedinţia României, în noiembrie 2014”, a spus Daniel Funeriu după numărarea voturilor. “Niciunul dintre cei 209 membri ai Congresului care m-au votat, niciunul să nu lipsească la apelul PMP pentru a câştiga preşedinţia în iarnă”, a fost îndemnul lui Daniel Funeriu.
Noul preşedinte al PMP, Elena Udrea, a anunţat şi candidatul propus de partid pentru preşedinţia României, în persoana lui Cristian Diaconescu.
“Respectul pentru ţară, pentru demnitate, lege şi ordine pentru toată lumea, egalitatea de şanse, dreptul fiecăruia de a fi liber în ţara lui reprezintă liniile solemne faţă de care mă angajez în faţa dumneavoastră. De asemenea, orice preşedinte al României trebuie să se gândească la întregirea neamului românesc”, a declarat candidatul desemnat pentru Preşedinţia României, Cristian Diaconescu, la Congresul PMP.
Departamentul de Comunicare al PMP
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI