Unul dintre cei mai renumiţi chirurgi din Argeş, dr. Vasile Stan, a făcut infarct joia trecută, chiar în timpul serviciului. Şeful de la Pediatrie se află acum internat la Spitalul Floreasca din Capitală, urmând să suporte o intervenţie chirurgicală pe cord. Anul 2013 nu a început sub auspicii favorabile bune pentru unul dintre cei mai mari chirurgi din Argeş, dr. Vasile Stan, managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti. Joia trecută, la doar două zile după ce şi-a serbat onomastica, de Sfântul Vasile, în timp ce se afla la muncă la spital, doctorul Stan a început să se simtă rău.

Colegii de la Spitalul Judeţean, cărora le-a cerut ajutorul, l-au diagnosticat cu infarct. La recomandările acestora, medicul piteştean a decis să se interneze la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde, în ultimele zile, a fost supus mai multor teste şi analize medicale.
Din fericire, în prezent, acesta se simte bine şi este în afara oricărui pericol iminent, dar, din câte se pare, pentru a rezolva cu adevărat problemele de la inimă va fi nevoit să suporte cât de curând o intervenţie chirurgicală. În aceste condiţii, este foarte posibil ca în următoarea perioadă să lipsească destul de mult de la spital.  
În absenţa sa, gestionarea treburilor curente ale spitalului va fi asigurată de colaboratorii săi din Consiliul de Administraţie. „Domnul doctor Stan se află acum la Floreasca, unde este bine îngrijit şi nu sunt probleme deosebite, se simte bine! În lipsa sa, va prelua conducerea chestiunilor administrative ale spitalului următorul la comandă. Miercuri, ne vom reuni în Consiliu şi vom decide ce este de făcut pentru a nu exista probleme!”, ne-a declarat dr. Cristina Stocheci, preşedinta Consiliului de Administraţie.
Medicul Vasile Stan este managerul Spitalului de Pediatrie de doi ani, din decembrie 2010, şi chiar dacă a fost desemnat să se ocupe de organizarea şi gestionarea unităţii, nu a renunţat nici la activitatea de medic, continuând să opereze. În paralel, a condus şi Secţia de Chirurgie – Ortopedie, al cărei şef este de 27 de ani, din 1986!

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI