Duminică, Bascovul sărbătoreşte a şasea ediţie a Zilei Comunei

PETRECERE Duminică, 16 septembrie, edilii comunei Bascov, în frunte cu primarul Gheorghe Stancu, îşi invită concetăţenii şi pe toţii fiii satului, răspândiţi în ţară, la deja tradiţionala Zi a Comunei.

Ajunsă la cea de-a şasea ediţie, manifestarea va avea ca loc de desfăşurare Izlazul Aninoasa, satul Brăileni – unde se vor petrece serbarea câmpenească şi spectacolele de tot felul – Hanul Valea Ursului – unde va avea loc o competiţie de şah – şi stadionul alăturat, unde fotbaliştii comunei, grupaţi în echipele AS Bascov şi AS Valea Ursului, vor disputa un meci de fotbal în cadrul Cupei Comunei.

Programul artistic pregătit de organizatori este unul pe cinste, incluzând nume mari ale muzicii populare şi uşoare româneşti, dar şi invitaţi de marcă din judeţ şi chiar de peste hotare. Astfel, vor încânta publicul prezent cu dansurile lor căluşarii de la Bârla şi din Stolnici, Ansamblul de dansuri „Dorul” şi Orchestra „Doina Argeşului” împreună cu soliştii săi: Carmen Iordache –Cernea, Graţian Bădescu, Diana Călinescu şi mulţi alţii. Recitaluri vor susţine şi binecunoscuţii Cristina Turcu-Preda, Daniela Cernea şi Valentin Grigorescu.  Pentru tinerii comunei, vor cânta DJ Project şi Impact.
Anul acesta, în premieră, vor fi prezenţi la sărbătoarea Bascovului şi oaspeţi din Italia, reprezentanţi ai comunei înfrăţite cu Bascovul, Di Celico, din Calabria, care au venit însoţiţi de un ansamblu folcloric ce va susţine, de asemenea, un recital.
Toţi cei ce vor fi prezenţi vor avea de câştigat, fiindcă au luat parte la o serbare specială, însă cei ce mai norocoşi vor putea câştiga de două ori. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă, la care se poate participa completând biletul de pe invitaţia la serbare, premiile puse în joc fiind o combină frigorifică, două laptopuri, două LCD-uri şi o cameră foto. Evident, seara nu se va putea încheia înainte de un spectaculos foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.