Drăguşin de la Vinalcool, cel mai neserios patron

În 2011, Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a fost luat cu asalt de sute de sesizări venite din partea angajaţilor, care s-au plâns de faptul că angajatorii nu le respectă drepturile. În total, ITM Argeş a primit anul trecut 750 de sesizări referitoare la angajatori din tot judeţul. Judecând după numărul de amenzi şi controale efectuate şi făcute publice în 2011, doi patroni s-au desprins detaşat la capitolul „reclamaţii”.
Pe primul loc se află Marian Drăguşin, care, în calitate de manager a trei societăţi, Vinalcool SA, Pitser SA şi  New Planet Evolution, a fost reclamat de aproape 200 de ori. Printre cele mai frecvente acuze care i s-au adus sunt faptul că îşi ţine angajaţii fără carte de muncă şi le vorbeşte mai mult decât urât, că face trimiteri la origini şi alte expresii având conotaţii sexuale, plus că nici la bani nu e prea parolist cel supranumit „Doctorul”, ba din contră.
Cel de-al doilea „afacerist” vizat de şuvoiul de plângeri de la ITM este  Cătălin Rădulescu, zis şi „Berlusconi de Argeş”, medic de meserie şi revoluţionar cu certificat. La adresa patronului de la Concordia Constrade acuzele sunt cam aceleaşi în ceea ce priveşte felul în care îşi tratează angajaţii: cărţi de muncă, program ori salariu, dar se mai adaugă şi altele, mai ales referitoare la comportamentul său cu doamnele şi domnişoarele care au trecut prin firma sa. La acest capitol, nu trebuie uitat că Rădulescu a fost cercetat pentru un presupus viol pe care l-a reclamat o domnişoară ce îi era angajată şi de care, cică, ar fi vrut să abuzeze într-o cameră de hotel din Sibiu, în timpul unei „delegaţii” de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.