Dacia aduce pe piaţă două noi modele, lansate oficial, astăzi, 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva.  Este vorba despre noul Logan MCV, un break spaţios la un preț accesibil, precum și Seria Limitată Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

Noua Dacia Logan MCV
Asemenea noilor Logan şi Sandero, Noul Logan MCV adoptă un stil exterior modern, specific modelelor break şi un design interior atrăgător. Încăpător şi funcţional, Noul Logan MCV oferă, datorită dimensiunilor sale, un spaţiu interior generos, cu 5 locuri, şi un portbagaj cu un volum de 573 litri. Modelul propune, pe aproape toate pieţele, prestaţii superioare pentru un preţ comparabil cu cel al predecesorului său. Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate țările de comercializare). Modern, Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Noile motorizări benzină TCe 90 şi Diesel asigură o plăcere mai mare la condus, dar și  un consum redus, precum şi emisii de CO2 mai scăzute. Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru 2013.

Seria Limitată Duster Aventure
Această Serie Limitată adoptă un look robust şi original. Echipat cu o rampă de proiectoare, cu un sistem de navigație Garmin și cu covorașe de cauciuc, Duster Aventure îi va atrage pe șoferii dornici de escapade în natură. Stickerele specifice de mari dimensiuni, al căror model este reprodus și pe tapițeria interioară adaugă un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil în două nuanțe – Blanc Glacier și Noir Nacré. Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster – stil, spaţiu interior, prestaţii specifice unui veritabil 4×4 – adăugându-i un plus de caracter, în condițiile unui preț accesibil. Seria Limitată Dacia Duster Aventure va fi comercializată în 16 țări începând din aprilie 2013.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI