Fostul director de la Îmbunătăţiri Funciare, pedelistul Ioan Predica, îşi botează nepoţica. Micuţa Sara Maria, care a venit pe lume la sfârşitul anului trecut, va fi creştinată pe 23 martie, la Biserica „Sf. Vineri” din Piteşti unde naşi îi vor fi fostul fotbalist de la Dinamo Cătălin Munteanu şi soţia acestuia, acelaşi cuplu care i-au cununat pe Diana Predica şi Andrei Mărgăritescu. Evenimentul va fi urmat de o mare petrecere găzduită la Ramada, unde sunt aşteptaţi peste 200 de invitaţi. După spusele bunicului, băieţii de la Dinamo, foştii colegi ai lui Mărgăritescu, vor veni aproape toţi şi, invitată de onoare este nimeni alta decât Bianca Drăguşanu. Oricum, la acest moment, pregătirile sunt în plină desfăşurare.
În timp ce Diana, împreună cu mama ei, se agită de mama focului pentru a-şi face rochiile la o casă de modă de prestigiu din Bucureşti, fostul director de la Îmbunătăţiri Funciare stă liniştit, pentru că are cu ce să se îmbrace: şi-a scos deja din şifonier costumul marca Hugo Boss, cămaşa şi cravata asortată.

Constantin Enceanu va cânta la petrecere

Una peste alta, în seara de 23 martie se preconizează o petrecere mare. Spectacolul va fi garantat de artişti de marcă, printre care se va număra şi marele interpret de muzică populară Constantin Enceanu. Atmosfera va fi întreţinută şi de un spectacol de divertisment, iar pe mese vor fi aduse bucate alese şi băutură din cea mai scumpă, de a cărei alegere se ocupă ginerele lui Predica, ex-fotbalistul de la Mioveni, Andrei Mărgăritescu.
De fapt, majoritatea cheltuielilor sunt suportate de proaspătul tătic, lui Ioan Predica revenindu-i numai sarcina organizării evenimentului.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI