La data de 21 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Argeş, au surprins în flagrant delict 2 bărbaţi, în vârstă de 22 de ani, din Piteşti, în timp ce ofereau spre vânzare 15 grame de cannabis.

Din cercetări a rezultat faptul că cei doi, împreună cu alţi doi bărbaţi din Piteşti, cu vârste de 38 şi 43 de ani, ar fi primit, în mai multe rânduri, droguri din Spania, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi comercializat pe raza municipiului Piteşti.

Au fost efectuate 4 percheziţii la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate droguri de risc, bani proveniţi din vânzarea acestora, ustensile folosite pentru porţionare şi consum, reviste şi pliante cu instrucţiuni pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri. De asemenea, a fost identificat şi indisponibilizat un autoturism folosit în activitatea infracţională.
Cele 4 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Faţă de cei 2 bărbaţi surprinşi în flagrant delict a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Argeş, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..
BIROUL DE PRESĂ

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI