Pentru că în judeţul nostru se întâmplă unele dintre cele mai stranii evenimente, multe demne de Dosarele X, precum dispariţia banilor din cutiile de valori de la BCR Piteşti, jurnaliştii de la www.timesnewroman.ro, cel mai bun cotidian independent de umor voluntar, au realizat câteva pamflete destul de reuşite despre cele întâmplate prin Argeş. Nici fostul preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, nu a scăpat de satira celor de la www.timesnewroman.ro: „Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a făcut atac de cord când a aflat că este arestat preventiv. Vă daţi seama ce rău i se făcea dacă era condamnat la moarte?“, au scris cei de la timesnewroman.ro

„Dacă tezaurul României a dispărut cumva din cutia de valori de la BCR Piteşti, ne pare rău pentru pierdere, dar răspunderea aparţine în totalitate băncii”, a declarat Putin.

După zeci de ani de tergiversări, Rusia se spală pe mâini de chestiunea tezaurului! În cel mai recent comunicat al Kremlinului, preşedintele Vladimir Putin se jură că ar fi returnat demult României cele peste 90 de tone de aur, depozitându-le într-o cutie de valori la BCR, sucursala Piteşti.
„Dacă, printr-o întorsătură tragică a evenimentelor, tezaurul României a dispărut cumva din cutia de valori, ne pare rău pentru pierdere, dar răspunderea aparţine în totalitate băncii”, a adăugat Putin. „Noi vi l-am dat de ani buni! Poate că am uitat să vă înştiinţăm în acest sens, dar ştiţi, programul nostru e foarte încărcat: avem de cheltuit zilele astea 90 de tone de aur care nu au absolut nicio legătură cu tezaurul vostru, pentru că pe ăla vi l-am returnat. Serios!”

Arheologii au descoperit singurul permis auto luat pe bune în Piteşti, datat 1911

Ceea ce părea un simplu mit a devenit realitate. O echipă de arheologi români a făcut descoperirea secolului: un permis auto de Piteşti care a fost obţinut pe bune. Este vorba de un permis care a fost eliberat acum mai bine de un secol, în 1911, când examenele auto abia începeau în ţara noastră. Explicaţia pentru această scăpare incredibilă a poliţiştilor din Piteşti o are istoricul Decebal Popescu. „Se pare că este vorba chiar de primul permis auto eliberat la Piteşti. Şi, din cauză că încă nu veniseră normele metodologice de la Bucureşti, poliţiştii piteşteni nu au ştiut că trebuie să ceară şi şpagă.” „O gafă uluitoare a poliţiştilor din acea vreme”, a comentat actual şef de la permise auto din Piteşti. „Dar haideţi să nu dezgropăm acum morţii, ceea ce s-a întâmplat acum un secol nu schimbă cu nimic tradiţia noastră. Plicul cu şpagă rămâne obligatoriu în Piteşti, să fie clar asta pentru toată lumea.”

Dacia se mută în Maroc! Dezafectarea uzinei va crea locuri de muncă şi pentru marocanii din Piteşti

Zvonurile că grupul Renault ar putea muta producţia Dacia în Maroc le dau speranţe nu numai marocanilor din Africa de Nord, ci şi celor din Piteşti! Liderii celor din urmă spun că dezasamblarea uzinei, care găzduieşte cantităţi considerabile de fier şi alte metale, ar scoate din foame comunitatea marocană din întregul judeţ. „Ne-am bucurat când am auzit că s-ar putea muta Dacia în Maroc! Chestia asta ar genera mii de locuri de muncă şi pentru noi, marocanii locali”, spune Decebal Linguraru, bulibaşă dintr-un sat de lângă Piteşti. „Voi ştiţi câtă muncă e să desfaci un strung din ăla mare? N-o mai fi aşa mare cererea de fier în zilele noastre, dar dacă pui la socoteală şi ajutorul de şomaj, locurile astea de muncă ne vor ajuta să ducem un trai decent. În plus, dacă mai rămân embleme de Logan în fabrică după ce pleacă francezii, cu atât mai bine. Sunt marocani şi algerieni în toată ţara care ar fi dispuşi să plătească bani buni pe ele, să şi le pună la caravanele cu coviltir.”

Comments

comments

DISTRIBUIȚI