Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat, marţi dimineaţa, că îl schimbă din funcţie pe directorul CFR SA, Marius Chiper, după ce trenul cu care ajuns la Deva de la Bucureşti a avut o întârziere de aproape o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Felix Stroe, care se află într-o vizită în judeţul Hunedoara, s-a arătat nemulţumit că trenul cu care a călătorit pe ruta Bucureşti – Deva a avut o întârziere de aproape o oră, în condiţiile în care nu a fost viscol, caniculă sau probleme cu terasamentul.

“Nu se poate să tolerăm lipsa de respect faţă de cetăţeni. Eu nu voi mai tolera, toleranţa este zero. (…) În legătură cu domnul Chiper, problemele cu întârzierile trenurile nu sunt, în primul rând, din cauza faptului că materialul rulant este învechit. Sunt din cauza infrastructurii care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul astăzi a fost demis. Nu pot să înţeleg cum, de exemplu, pe calea ferată Bucureşti – Constanţa, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată şi care este cea mai modernă cale ferată din România, nu pot să înţeleg de ce într-o zi frumoasă, cu 20 de grade afară, trenul trebuie să întârzie zeci de minute”, a declarat Felix Stroe, în gara din Deva. De asemenea, ministrul Transporturilor a mai anunţat că va introduce “ordinea şi disciplina” în CFR.

Comments

comments