Deputatul Pandele şi-a ţepuit finul cu 50.000 de euro

DE LA NAŞU’, FĂRĂ NUMĂR… După ce s-a împrumutat la finul său Vali Ţurlea, care, la rândul lui, s-a împrumutat la bancă, deputatul Sorin Pandele refuză să-i mai returneze acestuia datoria de 50 de mii de euro. Problema este că soţii Ţurlea vor să divorţeze şi nu pot să-şi împartă casa deoarece au pus-o gaj la bancă pentru a putea lua împrumutul dat lui naşu’. Deputatul Sorin Pandele este cunoscut pentru zgârcenia proverbială, însă să mai fie şi rău-platnic, asta este prea de tot pentru un om care face şi desface legi în Parlamentul ţării.

Şi când te gândeşti că cel care trage de deputat pentru a-şi recupera o datorie de 50.000 de euro este chiar finul său, Valentin Ţurlea, chiar că te pune pe gânduri seriozitatea parlamentarului.
Problemele lui Ţurlea cu naşul au început acum mai bine de un an, când Sorin Pandele l-a rugat pe finul său să-l împrumute cu 50.000 de euro pentru a-şi rezolva unele probleme. Cum Ţurlea nu dispunea de această sumă, dar lui naşu’ îi ardea buza, finul a spus că o să meargă la bancă să ia un împrumut, pentru care va gira cu casa. După ce s-au pus de acord, Pandele şi-a asigurat finul că, în maximum 6 luni, va avea banii, plus dobânda pe care o va percepe banca. Au trecut cele şase luni, alte şase şi alte şase şi deputatul nu mai dădea niciun semn că ar vrea să-i returneze lui Vali Ţurlea cei 50 de mii de euro. Lăsând ruşinea la o parte, finul şi-a obrăzat naşul, însă fără niciun rezultat, deoarece Pandele, pe lângă faptul că nu-i mai răspundea la telefon, nici măcar nu stătea pe acasă când Vali Ţurlea trecea să-l întrebe de datorie. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, în familia lui Vali Ţurlea au apărut unele probleme conjugale, iar cei doi soţi au hotărât de comun acord că cel mai bine ar fi să divorţeze şi fiecare să-şi vadă de drumul său. Dacă în privinţa rupturii căsătoriei soţii Ţurlea s-au înţeles, când a venit vorba să-şi împartă bunurile – implicit şi casa – mai împarte dacă poţi, deoarece imobilul era pus gaj la bancă pentru împrumutul naşului. Nici această problemă nu l-a sensibilizat pe naşu’ mare, ba chiar i-a venit ca o mănuşă: mai nou, el spune că nu le dă niciun ban înapoi dacă cei doi fini nu se împacă. Ca să vezi belea! Acum cei doi trebuie să se împace ca să poată scoate banii de la Pandele, după care să reia procedurile de divorţ. Nici asta nu ar fi o problemă când la mijloc este vorba de o sumă aşa mare de bani, numai că cine mai are încredere în faptul că naşul nu se suceşte şi iar nu mai răspunde la telefon vreo jumătate de an şi-i mai ţine pe fini şi încurcaţi cu divorţul…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.