Deputatul Burnei consideră prostituatele o ameninţare la adresa siguranţei statului

 

POLITICA SEXULUI Deşi este un adevărat Casanova, Burnei Cuceritorul face pe lupul moralist, considerând legalizarea prostituţiei un act de înaltă iresponsabilitate politică şi trădare a intereselor unei naţiuni. Cunoscut ca unul dintre cei mai iubăreţi parlamentari argeşeni, deputatul PSD Ion Burnei a lansat pe orbita politică multe piţipoance, care nu ştiau – şi nici acum nu ştiu să facă altceva – decât sex contra cost. Atât de bun „profesor” a fost Burnei, încât multe dintre „elevele” sale au ajuns să presteze astăzi şi prin alte instituţii politice, pe sume sau funcţii deloc de neglijat.

Mai mult decât atât, farmacistul Ion Burnei este considerat un fel de vraci şi în rândul bărbaţilor, cărora le oferă tot felul de licori şi reţete magice pentru potenţă şi performanţă sexuală. Ei bine, cu toate acestea, când vine vorba de curve, deputatul face pe lupul moralist, mai ceva decât un călugăr. Vă prezentăm spre lectură şi amuzament o interpelare memorabilă, pe care „virilul” deputat social-democrat a avut-o în Parlamentul României, în această legislatură, la adresa legalizării prostituţiei, unde a dat de pământ cu prostituatele, pe motiv că, prin meseria lor josnică, „subminează existenţa statului român”. Aşadar, în loc să se ocupe de sănătate, farmacistul Burnei le-o trage la prostituate.

Şedinţa Camerei Deputaţilor, deputat Ion Burnei – argumente în defavoarea legalizării prostituţiei

Legalizarea prostituţiei înseamnă crearea şi statuarea în societate a unei noi instituţii care, prin însăşi natura ei, se află în opoziţie sau în conflict de interese cu aceea a familiei. Întreaga propagandă mediatică realizată în favoarea legalizării prostituţiei se sprijină pe argumente false. Motivele invocate ascund, de fapt, importante interese de ordin financiar sau de altă natură (trafic de influenţă, corupţie etc.) ale structurilor de tip mafiot. Legiferarea instituţiei bordelului constituie una dintre cele mai perfide şi eficace strategii pentru a submina existenţa unui stat, a intereselor sale fundamentale pe care v-aţi angajat în faţa cetăţenilor să le apăraţi. Votarea unei asemenea legi nu poate fi văzută decât ca mărturie a degradării morale sau ca un act de înaltă iresponsabilitate politică, de corupţie sau de trădare a intereselor unei naţiuni.

„Bordelul constituie, în întreaga lume, un adevărat focar de infecţie pentru organismul social”

Din cercetările realizate în statele lumii în care prostituţia a fost legalizată, rezultă următoarele realităţi zguduitoare:
*Bordelul constituie, în întreaga lume, un adevărat focar de infecţie pentru organismul social. În zona amplasării sale, infracţionalitatea creşte până la 1.000%.
*Legalizarea bordelurilor va conduce la proliferarea bolilor cu transmitere sexuală (în special SIDA), şi nu la reducerea lor. O publicitate mincinoasă se face bordelului legalizat şi prin promovarea de către stat a ideii că astfel se elimină riscul contaminării cu boli sexuale, în special SIDA. O eroare ucigaşă, căci prostituatele nu pot fi depistate medical ca bolnave în timpul perioadei de incubaţie a virusului, perioada în care ele pot transmite virusul HIV.
*Legalizarea prostituţiei nu numai că nu limitează prostituţia ilegală, ci duce la dezvoltarea fenomenului, oferindu-i acoperire legală – o uriaşă afacere coordonată de lumea interlopă, în corelaţie cu politicienii corupţi.
*Legalizarea bordelurilor nu elimină violenţa, ci doar legitimează abuzul la care sunt supuse femeile. Traficul de femei nu va fi stopat, ci, cu siguranţă, mărit. Prin faptul că România este una dintre cele mai sărace ţări din Europa, existând aşadar un număr crescut de fete care pot ajunge să-şi vândă trupul pe sume de nimic, se va dezvolta în România un important turism sexual, ţara noastră devenind, astfel, o Thailandă a Europei.
*Prostituţia nu este o meserie care să poată asigura o viaţă normală unei femei. Pentru femeile implicate în prostituţie, în general fete sărace, fără educaţie şi fără prea multe mijloace de existenţă, bordelul reprezintă o groapă comună.
*Experimentele sexuale la care sunt supuse fetele care se prostituează le afectează iremediabil sănătatea psihică şi somatică, le desocializează şi, prin stigmatul societăţii, le fac incapabile de a intra într-o viaţă normală, o viaţă de familie pe care şi-o doreşte orice om.
*Prin legiferarea prostituţiei ca profesiune se generează ideea că femeia reprezintă un instrument de satisfacere a plăcerii bărbatului. Se contribuie la crearea unei mentalităţi masculine dominate de ideea de posesiune, de valorizare a raporturilor cu femeia numai prin prisma sexului.
*Legalizarea prostituţiei nu vine în sprijinul familiei, ci, dimpotrivă, este cel mai grav atentat la adresa unităţii acesteia, fapt confirmat de situaţia din ţările occidentale, în care rata divorţurilor a ajuns la 70%. Însăşi instituţia bordelului se află în conflict de interese sau în opoziţie cu familia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.