Deputat Simona Bucura Oprescu: Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești

Sâmbătă a avut loc “Conferința municipală de alegeri a PSD Câmpulung”, la care au participat peste 300 de social democraţi, printre ei un număr foarte mare de primari, consilieri județeni, parlamentari, oameni de afaceri, personalităţii ale vieţii publice locale şi directori de instituţii.

Deputatul Simona Bucura Oprescu, omul care a refăcut din temelii organizaţia PSD Câmpulung, după ce aceasta din urmă a pierdut alegerile locale, este optimistă în ce priveşte viitorul primei capitale a Ţării Româneşti, iar obiectivul PSD la Câmpulung este clar: să redea orașului măreția de altădată!

“Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești.

Am încercat reconstrucția organizației om cu om, am încercat să luăm bun ce a fost în trecut, dar și să deschidem organizația spre idei și oameni noi.                                                                                                                                      Oamenii sunt mai presus de politică!

Comunitatea e mai presus de politică, iar prin administrație se conduce comunitatea. La Câmpulung constatăm că administrația livrează doar Incompetență, minciună, scandal. Toate acestea, împachetate frumos într-o poleială de comunicare. Și din acest motiv suntem obligați să le aducem câmpulungenilor speranță și soluții. Iar acestea nu pot fi găsite decât ascultând cu mare atenție vocea câmpulungenilor, identificând soluții la cheie și mobilizând decidenți județeni și naționali pentru cauza capitalei de suflet a muscelenilor.

Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!” a declarat Simona Bucura Oprescu.

Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și -a exprimat în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.

Mandatul actualei conduceri a PSD Câmpulung este pentru o perioadă de șase luni, după care vor avea loc noi evaluări.

În urma votului exprimat sâmbătă, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea. Prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Iată care sunt ceilalți membri aleşi ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung:

Constantin Ivan (consilier municipal) – Vicepreședinte
Corina Scarlat – Vicepreședinte
Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte
Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD
Magdalena Dorcioman – Coordonator OFSD
Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD
Steluța Popescu – Trezorier
George Ghinescu – Membru
Anton Arghira – Membru
Sergiu Cicu – Membru
Sergiu Beșleagă – Membru
Cornel Băjan – Membru
Oana Durdun – Membru
Alexandra Tănasie – Membru
Liviu Țâroiu – Membru
Oana Sintion – Membru
Cosmina Ghițoiu – Membru
Mihai Ghinea – Membru
Nicoleta Solomon – Membru
Alina Fica – Membru
Florin Ionuț Radu – Membru
Florin Puiu – Membru

La evenimentul de sâmbătă a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here