Bilete de tratament balnear disponibile la Casa de Pensii Argeș

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 2 din acest an, cu date de plecare în perioada 23 – 27 martie 2023, i-au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa.

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituței www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face în perioada 13 martie  – 20 martie 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

Au rămas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitări în statiunile: Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buziaș – 2 bilete, Covasna – 1 bilet, 1 Mai – 1 bilet, Moneasa – 1 bilet.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repariția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.