Deputat Simona Bucura Oprescu: “Guvernul PSD face ceea ce alţii nu au îndrăznit să facă, începe lucrările la autostrada Pitești-Sibiu”

“Guvernul PSD face ceea ce alţii nu au îndrăznit să facă. Și anume, începe lucrările la autostrada Pitești-Sibiu, fiind semnat contractul pentru primul tronson al acesteia, Sibiu-Boița. Este dovada că actualul Guvern insistă să meargă mai departe cu investițiile strategice, indiferent de structurile şi de interesele pe care le deranjează” transmite deputata PSD de Argeş Simona Bucura Oprescu.

Suma pentru primul tronson al autostrăzii este de 127 de milioane de euro pentru aproximativ 14 km. Astfel se dă startul efectiv unei investiţii care va contribui la creşterea economică.

Autostrada Pitești – Sibiu este determinantă în actualul context economic în care avansul din industrie este susţinut, în principal, de industria constructoare de automobile.

Aceasta, împreună cu drumul expres Pitești – Craiova, înseamnă noi garanţii pentru investorii de la Dacia şi Ford, înseamnă siguranța locului de muncă pentru mii de salariaţi din Argeş şi Dolj, înseamnă noi locuri de muncă mai bine plătite şi mai mulţi bani în buzunarele românilor.

Comments

comments