Deputat Georgescu: ”Prefectul Soare trebuie să demisioneze. Acesta a dus județul în topul îmbolnăvirilor cu COVID-19”

Luni a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș. La aceasta au participat deputatul Nicolae Georgescu și primarul comunei Albota, Ion Dumitru, vicepreședinte al organizației județene.

Cu acest prilej, deputatul Nicolae Georgescu a spus că prefectul de Argeș Emanuel Soare trebuie să demisioneze din funcție, date fiind anunțarea sa drept candidat al PNL Argeș pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, pe de-o parte, și modul dezastruos în care a gestionat criza Covid, pe de alta. “Atât la nivel central, cât și județean, mesajele au fost haotice. Așa că populația nici nu mai știe pe cine să asculte. Cât despre domnul Soare, acesta a acționat de la început ca un agent electoral. Interesele lui au fost strict electorale! Când a fost corect: când a venit și ne-a cerut să nu politizăm aceasta criză sau când a fost declarat candidat al PNL pentru Consiliul Județean? Demisia este necesară, pentru că dumnealui nu mai poate asigura echilibrul instituțiilor județului, județ pe care l-a dus în topul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Emanuel Soare este un om care a intrat pe ușa din dos în rândul înalților funționari publici și a sosit vremea să plece!”, a declarat Nicolae Georgescu.

Primarul comunei Albota: ”Este nevoie să convingem oamenii din județ că acest nou coronavirus există și nu e de glumă”

La rândul său, primarul Ion Dumitru a făcut apel la responsabilitate în fața crizei de sănătate publică pe care o traversăm. “În opinia mea, este nevoie să convingem oamenii din județ că acest nou coronavirus există și nu e de glumă! Să facem tot ce se poate pentru a ne apăra copiii, părinții, bunicii! Să facem front comun, doar așa vom reuși!”, a spus Ion Dumitru. Edilul a spus că are în proiect, printre altele, modernizarea primăriei astfel încât aglomerația să fie eliminată, iar riscul de îmbolnăvire să fie redus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here