La mulți ani tuturor argeșenilor, de Sfântul Ilie!

0
94

De ziua numelui, de sărbătoarea Sfântului Ilie, le urez tuturor locuitorilor orașului Mioveni multă sănătate, împliniri şi bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!
Primar, Ion Georgescu

Cu ocazia zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez tuturor locuitorilor din comuna Râca multă sănătate, noroc şi bucurii alături de cei dragi. La mulţi ani!
Primar, Georgel Burcea

De ziua numelui, de sărbătoarea Sfântului Ilie, le urez tuturor locuitorilor comunei Ungheni multă sănătate, împliniri şi bucurii alături de cei dragi! La mulţi ani!
Primar, Iulian Miu

La mulţi ani cu fericire, împăcare sufletească şi sănătate tuturor locuitorilor din Topoloveni care îşi serbează ziua numelui de Sfântul Ilie!
Primar, Gheorghiţă Boţârcă

Cu ocazia sărbătoririi zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez locuitorilor din Dârmăneşti multă sănătate şi multe realizări. La mulţi ani!
Primar, Emilian Ciolan

Cele mai frumoase flori şi cele mai sincere urări pentru locuitorii comunei Căldăraru care îşi sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Ilie! La mulţi ani!
Primar, Ionuţ Rîcanu

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Le urez locuitorilor din comuna Bascov o zi de Sfântul Ilie cât mai frumoasă!
Primar, Gheorghe Stancu

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească şi sănătate tuturor locuitorilor din Valea Iaşului care îşi serbează ziua de nume de Sfântul Ilie!
Primar, Nicolae Barbu

Cu ocazia sărbătoririi zilei numelui, de Sfântul Ilie le urez locuitorilor din comuna Bradu multă sănătate şi multe realizări. La mulţi ani!
Ionuț Nae, directorul Clubului Sportiv Real Bradu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here