Deputalul liberal Dănuţ Bica le solicită tuturor parlamentarilor de bună-credință să voteze pentru moțiunea de cenzură inițiată de opoziție

0
64

Deputalul liberal Dănuţ Bica le solicită tuturor parlamentarilor de bună-credință să voteze pentru moțiunea de cenzură inițiată de opoziție. Deputatul PNL de Argeş Dănuţ Bica consideră că moțiunea de cenzură inițiată de către deputații și senatorii PNL și susținută de toată opoziția parlamentară este rezultatul voinței populare exprimate prin vot în data de 26 mai:

,,În data de 26 mai românii au sancționat printr-un vot categoric politica anti-europeană promovată de PSD și ALDE, solicitând să se pună capăt atacului concertat pe care aceștia l-au condus, timp de peste doi ani și jumătate, asupra instituțiilor statului și, în mod special, împotriva justiției. Românii au demonstrat că nu mai acceptă să se acorde clemență pentru corupți și că nu mai vor o țară condusă prin ordonanțe de urgență, adoptate în miez de noapte, fără dezbateri și fără consultări cu părțile implicate. Românii au arătat clar că s-au săturat de PSD și ALDE, că nu mai suportă să fie mințiți, considerând că țara se îndreaptă cu viteză maximă către un dezastru economic, din cauza incompetenței guvernelor promovate succesiv de aceste partide. Românii nu mai vor ca soarta lor să stea în mâinile unor persoane care au terminat cu mare dificultate școala, care nu se pot exprima corect în public și care zilnic ne fac de rușine prin nepriceperea de care dau dovadă. Românii vor ca cei care i-au împiedicat pe frații noștri plecați la muncă în străinătate să voteze să dea imediat socoteală, atât politic, prin demitere, cât și în fața legii.

Deputatul PNL Dănuț Bica afirmă că Partidul Național Liberal este pregătit să-și asume imediat guvernarea, deoarece este partidul în care cetățenii au avut cea mai mare încredere în data de 26 mai, și le solicită tuturor parlamentarilor ca, prin votarea moțiunii de cenzură inițiate de opoziție, să scape România de guvernarea toxică PSD-ALDE:

,,Noi, liberalii, am câștigat alegerile din 26 mai și suntem obligați de încrederea uriașă pe care ne-au acordat-o alegătorii să dăm țării un guvern condus de profesioniști, care să se ocupe de adevăratele probleme ale României. Responsabilitatea înseamnă să-ți asumi conducerea țării atunci când aceasta trece prin momente dificile și PNL este dispus să preia această grea sarcină. Chiar dacă riscăm să pierdem din punct de vedere electoral, nu avem voie să stăm pe margine și să asistăm pasivi la distrugerea economică a României care se realizează prin promovarea politicilor falimentare implementate de PSD și ALDE.
România are nevoie urgentă de un guvern responsabil, eficient și competent, care să demareze imediat realizarea investițiilor publice prioritare, să acceseze în totalitate fondurile europene nerambursabile care revin țării noastre și să susțină cu toată forța întreprinderile românești și fermierii autohtoni. România are nevoie de un guvern credibil, care să repare tot ce a stricat PSD și ALDE în relațiile cu partenerii noștri externi. România are nevoie de un guvern care, contrar celor întâmplate în ultimii ani, să pună interesele țării mai presus de interesele particulare ale unor grupuri.
În acest context, doresc să le reamintesc tuturor colegilor parlamentari că în momentul în care au fost validați au jurat cu mâna pe Constituția României, în care se prevede foarte clară că, în exercitarea mandatului lor, deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului, nu al altcuiva. Nu au voie să nu uite acest lucru! Prin adoptarea moțiunii de cenzură inițiate de noi, România poate intra pe calea normalității, a dezvoltării și a prosperității reale. Din aceste motive am făcut și facem un nou apel către toți parlamentarii, de la toate partidele politice, solicitându-le să voteze moțiunea de cenzură și să o elibereze pe doamna Dăncilă din funcția de Prim-Ministru, pentru care a dovedit din plin că este total nepotrivită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here