Decorează-ți casa cu reducerile Naturlich

0
1151

 

Casa este locul unde te simți cel mai bine. Chiar dacă, poate, nu petreci foarte mult timp acolo, clipele, în care citești o carte în fotoliul preferat sau te uiți la un film în sufrageria amenajată după gusturile tale, sunt de neprețuit.

Vrei să creezi un loc unde te întorci mereu cu drag, iar parte din atmosfera confortabilă este și mobila. Tocmai din acest motiv, trebuie să o alegi cu grijă și să fii sigur când iei această decizie.

Naturlich știe cât de important este colțul tău de rai și a pregătit o serie de reduceri de nerefuzat la cele mai frumoase piese de mobilier:

 

Biblioteca Gaucho: 40% reducere 

 Pret vechi 2899 lei .Pret nou 1749 lei

 Este realizată pe structură de plăci aglomerate de lemn, un concept elegant în stil clasic care înfrumusețează orice încăpere!

 

Living Saigon: 22% reducere

 Pret vechi 4499 lei .Pret nou 3499 lei

 Două biblioteci pentru cărțile tale, o comodă TV și o poliță pentru ornamente, pentru a-ți crea o cameră de zip e gustul tău. Amenajarea sufrageriei nu poate avea decât un efect benefic asupra întregului cămin!

 

Dormitor Saigon: 27% reducere

 Pret vechi 5499 lei .Pret nou 3999 lei

 Perfect pentru duminici leneşe, confortabil seara, după o zi grea, dormitorul este refugiul de neînlocuit al fiecăreia. Printr-un stil simplu dar elegant, dormitorul Saigon oferă o personalitate aparte locuinţei tale.

 

Coltar extensibil Artena: 18%  reducere la numai 2699 lei

 Elegantă, un stil modern și primitor, colțarul extensibil Artena se potrivește în orice locuință, oferind un loc confortabil pentru tine și familia ta. Fiind extensibilă, acesta se poate transforma din colțarul elegant din timpul zilei în patul extrem de confortabil în timpul nopții. 

 

 

Pentru detalii eveniment accesați https://ro-ro.facebook.com/pitestiretailpark/ sau www.pitestiretailpark.ro

 

 

*** Despre Pitești Retail Park

 

Centrul Comercial Piteşti Retail Park situat pe DN65B, în comuna Geamăna, în imediata apropiere a orașului Pitești, este destinaţia ideală a locuitorilor judetului Arges pentru cumpărăturile zilnice şi pentru construirea, modernizarea, amenajarea și utilarea casei.Dezvoltat de New Europe Propert Investment (NEPI), are o suprafață închiriabilă de 24.834 m2 și aproximativ 1.200 locuri de parcare.

Pitești Retail Park găzduiește cel mai mare hypermarket din oraș, Auchan Bradu, dar și unele dintre cele mai importante reprezentanțe ale magazinelor de bricolaj și home&deco din țară: BricoDepot, Jysk, Naturlich, Lem’s, Baz Design, Staer, Cador, Top Shop, Carpeta și magazine de electronice și electrocasnice, precum Altex, Flanco și Germanos.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here