Dani Coman îşi mută echipa la Albota

Noul an i-a adus primarului Tudor Pendiuc o veste minunată legată de fotbal. După ce a format în grabă o echipă care să activeze în Liga a IV-a şi i-a pus obiectiv promovarea în Liga a III-a, primarul Piteştiului şi-a văzut planul în pericol din cauza lui Dani Coman. Actualul portar de la Rapid şi-a făcut şi el echipă tot în Liga a IV-a şi a avut acelaşi obiectiv, promovarea. Aşa se face că cele două echipe au început să se contreze, iar Pendiuc a început să tremure, având în vedere că formaţia sa a avut un buget de 5 miliarde de lei vechi, iar nepromovarea nu dădea bine deloc.

Numai că ultimele zile ale lui 2011 au venit cu un cadou neaşteptat pentru edilul Piteştiului: rivala SCM Piteşti se mută la Albota.

Colaborare avantajoasă pentru ambele părţi

După ce întreg sezonul a avut numai de cheltuit cu echipa sa, primarul din Albota a anunţat că nu va mai băga niciun ban în formaţie. Aşa se face că, la ora actuală, la Albota nu mai sunt jucători, marea majoritate a contractelor fiind reziliate. Pentru ca echipa să nu se desfiinţeze, şefii de la Albota l-au abordat pe Dani Coman şi i-au propus o colaborare avantajoasă. Astfel, Coman va aduce în comuna Ducelui echipa sa, va juca sub numele de Albota, iar toate cheltuielile legate de organizare şi deplasare vor fi suportate de cei din localitate. Vor avea de câştigat ambele părţi, albotarii renunţând la a mai plăti jucătorii, iar Dani Coman jucând cu fotbaliştii săi în Liga a III-a mai repede decât s-ar fi aşteptat.

SCM are cale liberă spre promovare

Mutarea echipei lui Coman aduce mare bucurie la SCM, acolo unde nimeni nu va mai avea de suferit pentru promovare. Dacă Şcoala lui Coman nu va mai avea jucători competitivi, SCM-ul nu va mai avea adversari valoroşi, iar drumul către Liga a III-a este deschis. Vă întrebaţi desigur ce se va întâmpla cu echipa lui Coman din Liga a IV-a. Ei bine, acolo vor evolua doar juniori şi câţiva tineri fotbalişti aduşi de la Mioveni, aşa încât echipa să încheie cu fruntea sus competiţia.

FC Argeş va avea de suferit

Interesant este însă ce va urma după această mutare. Foarte probabil, ca răspuns pozitiv la ceea ce i-a oferit Coman, primarul Pendiuc îi va întoarce favoarea şi le va permite, tot mai des, echipelor de la „Dani Coman” să se antreneze pe terenurile din Complexul „Nicolae Dobrin”. Din această conlucrare va avea de suferit doar FC Argeş, pentru că şefii de acolo visează permanent să redevină stăpâni absoluţi pe complexul „Dobrin”. Tocmai pentru a le lua ochii alb-violeţilor, Pendiuc a anunţat deunăzi că este gata să sprijine financiar pe FC Argeş, dar nu a explicat concret în ce constă acest ajutor. Este de aşteptat ca primarul să le scadă puţin chiria la stadionul mare, dar mai mult de atât nu vedem ce va putea face. Una peste alta, se anunţă un an interesant din toate punctele de vedere şi mai ales se anunţă o promovare triumfală a SCM Piteşti în Liga a III-a. Trăiască Dani Coman!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.