Dacia aduce în România Dokker şi Dokker Van

Pe 18 septembrie, Dacia lansează în România cele mai noi două produse ale sale, Dacia Dokker şi Dokker Van. În buna tradiţie a constructorului argeşean şi al concernului Renault, evenimentul va fi organizat la Bucureşti în stil spectacol, începând cu ora 10.30, în Turbohalle, din Bulevardul Iuliu Maniu. De data aceasta, ei au creat un întreg oraş în miniatură, intitulat „DokkerCity”. Şi motto-ul este unul extrem de sugestiv: „Un oraş de o zi, o senzaţie de durată!”. Numele Dokker este derivat din cuvântul „dockworker“ din limba engleză, cu referire la mun­­citorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port.

Termenul vrea să sugereze o capacitate mare de în­căr­care a celor do­uă ve­hicule.  Aceste două noi vehicule, fidele valorilor mărcii Dacia, propun prestaţii generoase, la un preţ accesibil. Ele sunt comercializate începând din iunie în Maroc, iar din această toamnă, intră şi în Europa, odată cu lansarea din România.
Dacia Dokker se adresează unei clientele aflate în căutarea unui vehicul polivalent, care asigură, în acelaşi timp, transportul obiectelor voluminoase şi călătoria cu familia, în condiţii de confort. El poate transporta 5 persoane oferind cel mai mare volum de portbagaj din segmentul său. Prin rabatarea banchetei spate, se obţine un volum de încărcare de 3 m3, adaptat utilizării în scop profesional. Accesul la zona de încărcare sau la locurile din spate este facilitat de cele două uşi laterale culisante vitrate.
Versiunea utilitară, Dacia Dokker Van, este o furgonetă fiabilă şi robustă. Capacităţile sale de încărcare se situează la cel mai bun nivel din segment datorită modularităţii scaunului din dreapta (Opţiunea Dacia Easy Seat). Încărcarea este facilitată de uşa laterală largă, culisantă. Pentru a răspunde cât mai bine aşteptărilor utilizatorilor, Dokker Van oferă numeroase posibilităţi de transformare şi o gamă largă de accesorii. Acesta asigură un volum de încărcare mai ridicat faţă de varianta simplă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.