În ultima vreme, constatăm că aproape fiecare zi seamănă cu o cursă contracronometru, în care ai atât de multe de făcut, că ai senzaţia că nu tu trăieşti viaţa, ci că ea te trăieşte pe tine. Şi vine seara familiei, a iubitului, a casei sau a sfârşitului de zi atât de aşteptat.

De câte ori nu simţi nevoia de a te urca în pat, în pijamaua colorată cu animăluţe, cu ciorapi călduroşi şi părul prins comod într-un moţ? Ce şanse ai, dacă nu eşti în patul mamei sau al bunicii? Minime. Poate, dacă el este plecat din oraş. Pentru că, suntem de acord, starea de feminitate reclamă o lenjerie atractivă pentru dormitor. Cămaşa de noapte lungă şi netransparentă, pijamăluţele sportive au farmecul lor pentru momentele lor, teenage sau vârsta a treia. O femeie activă are nevoie să fie frumoasă şi dorită, deci îşi va adapta ţinuta de noapte în funcţie de cât de specială este relaţia şi de tipologia iubitului.

De pildă, un tip sportiv îşi va dori iubita în lenjerie minusculă, colorată, lejeră. Bărbaţii experimentaţi îşi împart gusturile între furourile elegante, lungi şi decoltate, scurte şi accesorizate cu fundiţe şi portjartier, satin, broderie. Toţi vor aprecia însă ceva senzual şi provocator.

Deşi negrul şi roşul sunt culorile cele mai râvnite de partenerii noştri, doamnelor, pastelurile de la mov la orange, în design stilat pot schimba perspectiva! E foarte important să te cunoşti pe tine şi pe partenerul tău, înainte de a pleca la shopping. Şi, mai bine, faceţi un tur virtual la Piazza Firenze şi, pe lângă catalogul lenjeriei de autor, găsiţi noutăţile sezonului, şi chiar puteţi comanda online.

Săptămâna viitoare îi vom ajuta şi pe domni să se orienteze, atunci când îşi aleg lenjeria intimă. Pentru că respectul începe cu sinele.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI