„Suntem mândri că ne numărăm printre puţinele clinici din Europa care oferă tratamente strict personalizate conform nevoilor fiecărui pacient în parte“ –  Dr. Horia Roman – Medic primar chirurg, doctor în medicină
Astăzi, datorită noii tehnologii UGS (scleroterapie ghidată ultrasonic), varicele pot fi tratate prin scleroterapie, fără a fi necesară operaţia chirurgicală şi venele mari, deoarece această metodă presupune injectarea precisă, ghidată ecografic, a agentului sclerozant direct în vena afectată. Care este diferenţa între scleroterapia convenţională şi metoda UGS?
Principala diferenţă este faptul că medicul se foloseşte de ghidarea ultrasonică în momentul injectării, având la dispoziţie o imagine de mare acurateţe, care îi permite să injecteze cu mare precizie agentul sclerozant în vena afectată, asigurând astfel o rată foarte mare de succes. Pot fi astfel tratate şi venele localizate profund, care altfel ar fi necesitat intervenţia chirurgicală.
De obicei, simptomele comune ale bolii varicoase, ca durerea în gambă, dispar imediat. UGS are drept consecinţă colapsul venei care, practic, nu mai este varicoasă după tratament. O îmbunătăţire de 80% a aspectului apare de regulă în primele două săptămâni; totuşi poate să treacă ceva timp până la completa dispariţie a dilataţiilor venoase. La o treime din cazuri o singură şedinţă de tratament poate fi suficientă, pentru celelalte două treimi fiind necesare 2-3 şedinţe de tratament. În clinica LaurusMedical în medie, 2-3 şedinţe terapeutice sunt suficiente ca să rezolve problema venoasă permanent.

Joi, 28.03.2013, veţi beneficia de tratamentul varicelor efectuat de către Dr. Horia Roman – Medic primar chirurg, doctor în medicină – din Bucureşti

Ne puteţi găsi pe Bdul. Republicii din Piteşti, nr. 150, et.1, lângă sediul Electrica. Pentru o programare în vederea unui consult, răspundem la numerele de telefon 0248/220888 şi 0728857717(de luni până vineri, orele 8.00-20.00 şi sâmbăta între orele 8.00 şi 13.00), iar pentru alte informaţii puteţi accesa şi pagina web www.laurusmedical.ro.

LaurusMedical: „Ne mândrim cu cei mai renumiţi medici din România”

Preocuparea principală a medicilor Clinicilor LaurusMedical este sănătatea pacienţilor săi. Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Fiecare pacient este, pentru noi, un caz aparte, pe care îl studiem cu atenţie, în dorinţa de a găsi soluţia terapeutică optimă. Evităm şabloanele şi tratamentele superficiale. Stabilim o relaţie specială cu pacienţii noştri – care, în final, ne devin prieteni – şi, nu în ultimul rând, câştigam încrederea dumneavoastră. Echipa noastră este formată din specialişti tineri, energici, motivaţi de dorinţa perfecţionării profesionale şi ghidaţi de principiile deontologiei medicale.
Atenţia pentru detaliu îmbunătăţeşte calitatea actului medical. Medicii clinicii nu fac compromisuri şi nu grăbesc procesul de tratare a pacientului. Echipa noastră îşi informează permanent pacienţii, pentru a ţine cont de aşteptările fiecăruia în parte. Ne specializam continuu pentru a oferi servicii medicale de calitate pacienţilor noştri şi credem în utilizarea tehnologiei moderne, ce ne permite obţinerea rezultatelor de excepţie în domeniile noastre de activitate.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI