Cum alegi croiala blugilor în funcţie de siluetă

Blugii reprezintă una dintre cele mai versatile şi practice piese vestimentare, acceptată cu mare uşurinţă în orice tip de stil vestimentar.

Denimul este materialul care a fost creat ca materie primă pentru uniformele muncitorilor, fiind extrem de rezistent, curăţându-se cu uşurinţă şi fiind plăcut la purtare. Cu timpul, această uniformă  muncitoarească s-a transformat într-o piesă vestimentară foarte apreciată atât de cei tineri, cât şi de cei maturi.

Blugii în ţinutele masculine

Atunci când îţi alegi o pereche de blugi barbati, este bine să ştii că piaţa de specialitate te întâmpină cu o gamă foarte amplă de modele, tocmai pentru a veni în întâmpinarea tuturor preferinţelor. Stiliştii vestimentari includ astăzi blugii, în orice tip de ţinută, astfel că îţi poţi purta perechea de blugi preferată atât la birou, cât şi atunci când ieşi cu prietenii în oraş sau te pregăteşti pentru o călătorie.

Care sunt blugii potriviţi siluetei tale?

Blugii sunt pantalonii extrem de plăcuţi la purtare, confortabili şi uşor de asortat. Pentru a te bucura de caracteristicile perechii de blugi potrivite, este recomandat să îţi alegi croiala în funcţie de siluetă. Dacă ai o siluetă atletică, atunci poţi alege orice tip de croială, de la cei clasici, până la blugii skinny, de la cei evazaţi şi până la cei decupaţi. Dacă ai o siluetă plinuţă, poţi opta pentru blugii drepţi, pe care să îi porţi cu tricouri barbati basic sau tip Polo. Atunci când vrei să creezi imaginea unei înălţimi alungite, poţi alege croiala skinny, pe care să o combini cu o cămaşă regular fit, condiţia principală fiind aceea de a nu fi foarte plinuţ. Blugii slim ţi se vor potrivi foarte bine dacă eşti slăbuţ, fiind croiala mai lărguţă pe gambe. Blugii cu o croială conică, te vor ajuta să arăţi cu câteva kilograme mai slab, de asemenea şi blugii largi ajutându-te să îţi ascunzi o siluetă mai generoasă.

Cu ce încălţăminte porţi blugii?

Ţinutele masculine care includ blugii, sunt extrem de variate. Astfel îţi poţi crea o ţinută office, purtând o pereche de blugi clasici, cu o helancă şi un sacou din in. Poţi adăuga o pereche de pantofi sport, alegând o pereche de converse pe answear.ro, ideală atunci când vrei să te simţi confortabil pe durata întregii zile. De asemenea, blugii pot face parte dintr-o ţinută casual sau urban casual. Poartă-i cu o cămaşă sport, adaugă o jachetă din piele şi perechea preferată de bocanci. Ţinutele sport tind să fie preferatele multor domni, fiind extrem de practice şi confortabile. Astfel, poţi alege să porţi o pereche de blugi cu un tricou cu mânecă lungă, un hanorac prevăzut cu glugă, plus o geacă plăcută şi călduroasă. Adaugă o pereche de sneachers, plus o pereche de mănuşi şi o şapcă. Vei obţine o ţinută extrem de practică, ideală atunci când vrei să faci o plimbare prin parc sau atunci când te pregăteşti pentru o călătorie lungă.

Accesorizarea ţinutelor care includ blugi

O ţinută care include blugi, îţi va permite o accesorizare foarte tinerească şi relaxată. Adaugă look-ului tău un rucsac din piele, o borsetă practică, mănuşi din piele, şepci şi fulare, un ceas cu ecran mare, precum şi atât de plăcutele bijuterii realizate din fir textil sau din piele. Încălţămintea aleasă poate face parte din orice registru stilistic, blugii potrivindu-se cu pantofi sport, sneakers sau converse, cu ghete sau bocanci din piele, precum şi cu o pereche de cizme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here