CS Mioveni bate Craiova lui Mutu. Victorie importantă pentru echipa lui Pelici

0
61

CS Mioveni s-a impus aseară cu scorul de 1-0 în fața celor de la U Craiova 1948. Singurul gol al meciului de la Mioveni a fost reușit de Buziuc, după un penalty scos de Rusu. Elevii lui Adrian Mutu au fost bătuți de organizarea excepțională a celor de la CS Mioveni, antrenați de Alexandru Pelici.

„VICTORIEEE! În această seară (aseară nr. red.), CS Mioveni obține prima victorie din acest campionat, pe teren propriu, în fața echipei FC Universitatea Craiova!
Felicitări echipei noastre și staff-ului tehnic, pentru munca depusă!
Mult succes galben-verzilor în meciurile viitoare!”, transmite primarul Ion Georgescu.

”E o victorie frumoasă, importantă pentru noi. Ei au avut posesia, dar noi nu le-am oferit spații. Au pus apoi presiune pe noi, ne-au pus probleme, dar am reușit. E o victorie muncită cu fiecare por, jucătorii au dat totul până la ultima picătură de energie, mai ales pe final am jucat în 10 oameni.

E un start bun de campionat, peste așteptări, suntem în grafic, acum e important să rămânem cu picioarele pe pământ.

Am vorbit cu conducerea clubului, suntem datori jucătorilor cu care am reușit promovarea, deocamdată se descurcă bine, pe lângă ei am mai completat lotul, apar fețe noi pentru a întări echipa.

Vor mai veni 1-2 jucători, ei trebuie să înțeleagă că suntem o echipă mică, muncim mult, alergăm mult, enervăm adversarii prin alergare, prin stăruință, prin dublaj”, a declarat Alexandru Pelici la finalul meciului.

Echipa argeșeană este pe locul 7 după 6 etape, cu 3 victorii și 3 înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here