Traian Tămagă, fiul senatorului Constantin Tămagă, este din nou în prim planul unui scandal imens, cu implicații majore. Traian și-a bătut iubita, a stropit-o cu benzină şi a vrut să-i dea foc. Acest lucru s-a petrecut chiar de ziua ei, pe 26 iulie, iar motivul pentru care s-a ajuns la asemenea gesturi a fost gelozia. În momentul în care iubita sa i-a spus că pleacă la București împreună cu niște prietene pentru cumpărături, Traian Tămagă ar fi urmărit-o, a intrat peste ea în locuința din Capitală și a bătut-o măr, a stropit-o cu benzină, apoi a vrut să-i dea foc, dar s-a răzgândit și a fugit. Fata, nimeni alta decât fiica omului de afaceri Cristian Prodănel, și-a sunat fratele și i-a povestit drama prin care a trecut, iar acesta a sunat imediat la 112, după care tânăra a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„N-a apucat să-i dea foc, că s-a luptat cu ea. Şi ea e sportivă! A fost un gest premeditat! Da, se poate spune – tentativă de crimă!”

Timp de trei zile, nimic n-a răsuflat despre tentativa de omor a lui Tămagă jr. şi la acest moment nu se ştie încă dacă împotriva sa a fost depusă vreo plângere penală. Tatăl fetei, omul de afaceri piteştean, Cristi Prodănel a declarat pentru Evenimentul zilei că Traian Tămagă trece printr-o depresie: „Ei nu mai erau împreună de foarte mult timp. El căzuse într-o depresie de câteva luni, da’ nu din cauza fetei mele, ci din cauza unei investiţii proaste. Nu mai mânca şi nu mai ieşea din casă! Da’ rămăseseră prieteni. A stropit-o cu benzină pe la spate! Din senin. Răzbunare, din gelozie, probabil că nu mai sunt împreună… N-a apucat să-i dea foc, că s-a luptat cu ea. Şi ea e sportivă! A fost un gest premeditat! Da, se poate spune «tentativă de crimă»! În ceea ce priveşte nunta care trebuia să aibe loc în august, nici vorbă de aşa ceva. Ei vorbiseră, mai demult, doar de cununia civilă. O petardă de presă!”, a declarat tatăl victimei.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI