Copilul în vârstă de 4 ani și 6 luni din Pitești care a intrat în comă după o anestezie generală făcută la un cabinet stomatologic a murit la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Copilul a decedat miercuri seară după ce a făcut un al treilea stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvat. Decesul a fost declarat după ora 18:00. El era ținut în viață doar de aparate.

Micuțul a fost transportat de urgență, luni seară, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce a fost supus unei anestezii generale la o clinică stomatologică din Pitești. Potrivit medicului de la Clinica Teddy Care care l-a tratat, după 45 de minute de la anestezie starea copilului s-a deteriorat, pulsul i-a scăzut şi a intrat in stop cardiorespirator. Micuţul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie în comă, iar apoi a fost transferat la Bucureşti din cauza gravităţii situaţiei.

Miercuri dimineață, starea copilului s-a înrăutățit şi mai rău, instalându-se insuficienţa de organe, iar creierul a încetat să funcționeze.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI