Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de “Asistent Medical Generalist”, organizat în data de 17.02.2020, ora 09.00 se va desfășura la în clădirea Corp B a Universității din Pitesti – (Gheorghe DOJA) Aleea Școlii Normale, nr.7.
Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locația precizată, în data de ora 17.02.2020, înainte de ora 09.00, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

Proba scrisa pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de “infirmieră” si “îngrijitoare”, din data de 19.02.2020, ora 09.00 se va desfasura tot în clădirea Corp B a Universității din Pitesti – (Gheorghe DOJA) Aleea Școlii Normale, nr.7.
Candidații declarați admiși în urma selectării dosarelor de înscriere se vor prezenta în sălile de concurs, conform listelor afișate la locația precizată, în data de ora 19.02.2020, înainte de ora 09.00, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

Mijloc de transport în comun spre adresa de concurs este autobuzul 7B.
Având în vedere numărul foarte mare al candidaților, precizăm că organizatorul concursului nu asigură locuri de parcare.

Proba scrisă pentru concursul organizat de Spitalul Orășenesc Mioveni pentru ocuparea posturilor vacante de “Asistent Medical Radiologie”, “Asistent Medical Laborator”, “Asistent Medical Farmacie”, organizat în data de 17.02.2020, se va desfasura la Școala Marin Sorescu din Racovița, etajul I, începând cu ora 13.30. Candidații se vor prezenta la acestă locație din timp, având asupra lor Cartea de Identitate și pix cu pastă albastră.

Mai multe detalii aici

Comments

comments