Consumă eficient energie electrică şi împărtăşeşte secretul tău!

Reducerea consumului de energie electrica reprezinta una dintre preocuparile clientilor nostri care sunt tot mai interesati sa identifice cele mai eficiente solutii sau aparate care sa consume cat mai putin.

Pentru toti partenerii nostri actuali sau viitori care au aceasta preocupare am creat un loc unde pot gasi informatii si recomandari utile – www.cezinfo.ro

Portalul de eficienta
Daca ai o masina de spalat care consuma multa energie, sau daca vrei sa faci testul colii de hartie pentru a afla daca este cazul sa schimbi frigiderul,ori cauti sfaturi pentru a diminua consumul de energie al fiecarui obiect electrocasnic, atunci Recomandarile din Casa CEZ iti pot da raspunsul la intrebarile tale..
Avem pentru tine si o sectiune dedicata noutatilor in domeniu in care poti afla cateva sfaturi de la experti adunate, cum sa-i atragi pe copii sa economiseasca energie electrica sau cum poti alege masina de spalat in functie de costul unui kilogram de rufe spalate. Acestea si nu numai pot fi gasite in sectiunea Stiri si Articole.

George, expertul CEZ
Consumam diferit pentru ca avem obiceiuri diferite, avand in rutina noastra lucruri pe care le facem fara sa realizam, obiecte pe care le uitam in priza si electrocasnice care consuma mai mult curent decat ar trebui. In acest sens am portretizat cele 3 tipuri mari de consumatori si cu ajutorul lui George, expertul CEZ, am identificat obiceiuri si metode specifice care te pot ajuta sa economisesti bani cu factura la electricitate, astfel incat sa ai mai multa energie pentru lucrurile care iti fac placere.

E-shop CEZ
Pentru ca timpul este pretios, si pentru ca interesul fata de aparate electrice si electronice care consuma eficient energie a crescut, apar mereu aparate din ce în ce mai economice din punct de vedere al consumului. Acest lucru înseamnă că o mare parte a soluţiilor de reducere a consumului de energie electrică sunt deja implementare în aparatele pe care le găsim astăzi în magazine.
Pentru aceia dintre voi care amanati studiul pietei ca urmare a lipsei de timp, CEZ Vanzare in parteneriat cu EMAG va pune la dispozitie sectiunea E-shop CEZ in care puteti regasi cateva recomandari de astfel de aparate electrice si electronice.

Dezvaluie-ti secretul si noi te premiem!
Pentru că fiecare persoană sau familie are un “George” al ei, iti propunem sa ne povestesti cum aplici sfaturile pe care acesta ti le ofera, in ceea ce priveste economisirea consumului de energie electrica.
Te asteptam cu stiri interesante, concursuri si suprize placute pe pagina oficiala de Facebook a CEZ Romania: www.facebook.com/cezromania.
Departamentul Relatii Publice, Brand si Marketing CEZ Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here