Dacia este și în acest an susținătorul celui mai important eveniment desfăşurat pe plan local: Simfonia Lalelelor, care va avea loc în Piteşti în perioada 22-24 aprilie 2016. 

Constructorul auto va pune la dispoziția organizatorilor patru vehicule Dacia Duster ce vor fi utilizate pentru transportul invitaților.

Tradiţionala expoziţie dendro-floricolă internaţională, ajunsă la cea de-a XXXIX-a ediţie, va cuprinde spectacole de folclor şi muzică uşoară, vernisaje, simpozioane, parade şi competiţii sportive.

Pe parcursul celor 39 de ediţii de până acum, în Piteşti au fost plantați peste un milion de bulbi de lalele şi alte flori din 140 de soiuri şi din toate grupele botanice. Piteştiul a devenit oraşul florilor, iar Simfonia lalelelor s-a transformat în cel mai important eveniment local, organizat anual de Florii.

„€Acest parteneriat de lungă durată pe care Dacia îl are cu Simfonia Lalelelor confirmă atenția față de viața comunității locale din care fac parte mii de angajaţi de-ai noștri. Simfonia lalelelor şi maşinile noastre sunt două dintre brandurile locale care fac cinste Argeşului şi îi duc mai departe renumele, pe plan internaţional” a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Dacia, cel mai important constructor auto din România, este partener tradiţional al manifestărilor locale precum Zilele oraşului Piteşti, Zilele oraşului Mioveni, Sărbătorile Argeşului şi Muscelului.

Comments

comments