CNAIR a montat încă patru noi camere video pentru controlul rovinietei. Unde sunt amplasate

CNAIR a montat încă patru noi camere video pentru controlul rovinietei. Unde sunt amplasate. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat oficial că cei care circulă fără rovinietă vor fi depistați, începând de azi, cu ajutorul a patru noi camere video. Astfel, numărul total de camere folosite la nivel național pentru verificarea valabilității rovinietei va ajunge la 86.

Conform CNAIR, cele patru noi puncte de control sunt amplasate în zone de graniță, respectiv în Calafat (județul Dolj), Nădlac (județul Arad), Turnu (județul Arad) și Săcuieni (județul Bihor).

Pe lângă cele patru noi puncte fixe de control, mai sunt deja în funcțiune 82 de camere fixe pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, opt dintre acestea fiind adăugate listei deja existente la începutul lunii iulie 2019.

Lista completă cu amplasarea tuturor celor 86 de puncte fixe pentru controlul rovinietei este disponibilă pe site-ul CNAIR, la fel ca şi lista completă a tarifelor de utilizare a drumurilor naționale din 2019.

CNAIR reamintește celor ce folosesc rețeaua de drumuri din țara noastră că pot verifica valabilitatea rovinietei pe website-urile www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro, prin introducerea numărului de înmatriculare și a numărului de identificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here