Ziua Porților deschise la Grădina Zoologică Pitești. Intrarea este liberă

Ziua Porților deschise la Grădina Zoologică Pitești. Intrarea este liberă. Primăria Municipiului Pitești organizează vineri, 9 august, la Grădina Zoologică, Ziua Porților Deschise.

Astfel, între orele 10:00 și 19:00, intrarea la Zoo Pitești va fi liberă, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Acest eveniment are loc cu ocazia aniversării Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice și Parcurilor. Animalele, păsările și toate exemplarele, mai mult sau mai puțin cunoscute, își așteaptă vizitatorii.

Alături de îndrăgitul tigrișor Thor, care va împlini un an peste circa o săptămână, puteți admira și alte exemplare născute în captivitate. Este vorba despre doi pui de căprioară care s-au născut pe 21 mai și un pui de kiang (cel mai mare dintre măgarii sălbatici, specie originară din Podișul Tibet) născut pe 25 iulie.

În fiecare an, pe data de 9 august, este sărbătorită Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor, ca o dovadă a interesului pe care comunitatea internațională îl acordă conservării biodiversității.

Vizitarea unei grădini zoologice este o experiență educațională și un mod interesant de a-ți petrece timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here