Începând din 3 septembrie, peisajul medical argeşean se va îmbogăţi cu o nouă clinică de top ce va pune la dispoziţia pacienţilor aparatură de ultimă generaţie, unele dintre dispozitive fiind unice în ţară.

Mai mult, la noua Clinică „Andreea Motoc” din Piteşti, vor lucra unii dintre cei mai renumiţi specialişti din diverse domenii de activitate medicală. Săptămâna trecută, de Sfânta Maria, în prezenţa edililor piteşteni  şi a mai multor oficialităţi, a fost inaugurată clădirea noii clinici „Dr. Andreea Motoc”, situată pe Calea Bucureşti, o unitate medicală ultramodernă, atât prin caracteristicile clădirii, cât şi prin nivelul tehnologic al dotărilor, care  o fac una dintre cele mai performante clinici  nu doar din judeţ, ci şi din ţară.

Clinica le va oferi pacienţilor din Argeş servicii de calitate extrem de ridicată: consultaţii de medicină generală şi specialitate (cardiologie, nefrologie, hepatologie, endocrinologie, ginecologie), investigaţii paraclinice, medicina muncii şi analize medicale complete.
Important de reţinut că toate investigaţiile şi analizele medicale sunt realizate cu aparatură de ultimă generaţie, produsă chiar în 2012. Printre aparatele medicale se numără mărci precum Siemens şi Dialab, cele mai performante în domeniu, multe folosite în premieră în România. Laboratorul este dotat şi cu un aparat pentru efectuarea viremiei, singurul din ţară, atât de necesar bolnavilor cu hepatita B sau C, ale cărui performanţe sunt absolute, prin prisma faptului că marja de eroare este zero.
În cadrul clinicii, pacienţii vor putea apela la consultaţii oferite de medici renumiţi de la clinicile universitare din Bucureşti, unul dintre ei fiind prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, şeful Secţiei Clinice de Medicină Internă a Spitalului Fundeni.
Clinica „Andreea Motoc” îşi propune astfel, prin investiţia realizată, şi un nou mod de abordare a actului medical: să producă o adevărată revoluţie pe piaţa serviciilor medicale din Argeş şi din ţară.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI