Azi e ziua decisivă pentru Constantin Nicolescu. În funcţie de decizia ÎCCJ, în ce priveşte situaţia de incompatibilitate şi conflict de interese de care l-a acuzat ANI, el va mai rămâne sau nu preşedinte al CJ Argeş.

Iar decizia de azi ar putea influenţa şi verdictele ce urmează să se dea în celelalte două procese pe care Nicolescu le mai are în derulare, ambele putând să se soldeze, dincolo de pierderea funcţiei, cu închisoare cu executare: dosarul banilor europeni obţinuţi ilegal pentru repararea a patru şcoli afectate de inundaţii în 2005 şi dosarul referitor la atribuirea lucrărilor pentru refacerea podului de la Căteasca. Pronosticurile în ce priveşte rezultatul final al acestor bătălii sunt destul de împărţite. Însă, aşa cum a făcut şi până acum, Nicolescu este dispus să lupte până în ultimul minut. Din câte se pare, asta îi e scris în zodia sa, Fecioară, iar el este un subiect ce respectă întrutotul caracteristicile nativilor din 1 septembrie, ziua de naştere a preşedintelui CJ Argeş.
Iată însă ce prevăd astrele, după cum spune Urania, nativilor din Fecioară, pentru luna februarie.
AVANTAJE PLANETARE: E momentul să vă asumaţi responsabilitatea pentru acţiunile dumneavoastră. Deşi nu e uşor, amânarea nu mai funcţionează. Pe 11 şi 19 februarie, Soarele şi Mercur din Vărsător vor forma o cuadratură cu seriosul Saturn, aflat în casa a treia, a conversaţiilor şi comunicării. La fel ca la sfârşitul lunii trecute, confruntările de la locul de muncă devin din nou problematice. Dacă limpeziţi lucrurile, până pe 25 februarie se termină totul.
TURBULENŢE planetare: Se pare că luna asta unii au pretenţii pe care nu le puteţi satisface. Dacă ştiţi că aţi făcut tot ce a fost omeneşte posibil, poate că e momentul să vă luaţi rămas-bun. Totuşi, pentru a nu regreta mai târziu, asiguraţi-vă că nu dramatizaţi prea mult situaţia. Saturn, aflat în Scorpion, vă respectă decizia, iar rezultatul rămâne permanent.
Zile favorabile: 4,14,16,20,23,24,25
Zile nefavorabile: 10,11,18,19,26,28

Comments

comments

DISTRIBUIȚI