Camera de Comerţ şi Industrie Argeş organizează marţi, 28 octombrie, două evenimente speciale: sărbătorirea împlinirii a 150 de ani de istorie a Camerei de Comerţ şi Industrie în România şi premierea excelenţei în afaceri prin Topul firmelor din Judeţul Argeş – 2014.
În urmă cu 150 de ani, în 1864, Domnitorul Alexandru Ioan Cuza semna „Decretul de înfiinţare a Camerelor de Comerţ”, actul de naştere şi piatra de temelie a unei instituţii care se confundă cu istoria României moderne, instituţie care oferă un adevărat barometru al stării economiei locale. Evenimentul va fi marcat, începând cu ora 14.00, în Sala de conferinţe „Argeş” a noului sediu al Camerei de Comerţ şi Industrie, din B-dul Republicii nr. 63, etaj 1.
Premierea celor mai bune firme argeşene din anul 2014, devenită deja tradiţională, va avea loc începând cu ora 18.00, la Complexul Star Plaza din Bascov.
„Intenţionăm ca aceste două evenimente să fie atât un prilej de aniversare şi bilanţ, dar şi o oportunitate de a-i întâlni pe cei mai importanţi oameni de afaceri argeşeni, de a crea noi parteneriate şi de a sonda noi oportunităţi de dezvoltare”, declară preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş, omul de afaceri Gheorghe Badea.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI