Casa de Asigurări a contractat servicii de ambulanţă de la o firmă privată

PREMIERĂ În scurt timp, pe piaţa serviciilor medicale argeşene va intra prima ambulanţă privată, cea a Centrului Medical „Natisan”, condus de doctoriţa Natalia Becheanu. Deşi, discuţiile privind permisiunea firmelor private de ambulanţă de a intra în circuitul sanitar românesc a stârnit un adevărat război la nivel central între subsecretarul de stat Raed Arafat şi preşedintele României, acest lucru este posibil şi pe Legea Sănătăţii care este în vigoare în acest moment şi, în curând, pe piaţa medicală argeşeană va intra prima ambulanţă privată.
Clinica „Natisan”, condusă de doctoriţa Natalia Becheanu, şi-a depus oferta în cadrul contractărilor de servicii medicale pentru 2012, organizate de Casa de Asigurări de Sănătate Argeş şi a fost acceptată ca furnizor eligibil.
„Deocamdată, nu am semnat contractul oficial, pentru că fondurile vin dintr-un alt buget, separat, de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, dar am fost acceptaţi de CAS. Vom începe cu servicii de urgenţă la domiciliul clientului şi cu transport de pacienţi între unităţile spitaliceşti. Vom putea asigura deplasări atât între spitalele din judeţ, cât şi la Bucureşti. Restul amănuntelor nu sunt încă stabilite, multe lucruri depind de bugetul pe care îl vom primi!”, ne-a declarat managerul „Natisan”, doctoriţa Becheanu.
Centrul Medical „Natisan” dispune de o ambulanţă de asistenţă medicală la domiciliu, dotată cu echipament de resuscitare cardio-respiratorie de înaltă calitate şi o echipă de medici şi cadre medicale cu competenţă în medicina de urgenţă, după cum scrie pe site-ul Centrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.