Că au fost prea ocupaţi cu profesia, că s-au înfierbântat mult prea tare în politică, ori că pur şi simplu, nu şi-au găsit încă jumătatea potrivită, cert este că mulţi dintre politicienii Argeşului sunt burlaci. Iată câteva „partide” atrăgătoare. Bebe Ivan, primarul din Băbana, şi-a trecut şi el, mai nou, la status, atât în acte, cât şi pe Facebook, divorţat. E interesat de femei, în caz că e o persoană amatoare. Pentru orice eventualitate, şi-a făcut publice şi toate numerele de telefon la care poate fi găsit.
Gogu Davidescu, fost prefect de Argeş, faimos vânător şi la fel de faimos cuceritor, e şi el disponibil. De câţiva ani buni de când, din nefericire, a rămas văduv, multe doamne şi domnişoare s-au arătat interesate, şi sunt în continuare, în condiţiile în care până acum nu s-a afişat, oficial, cu nimeni.
Doi burlaci disponibili sunt şi şeful AJOFM, Nae Bădescu, şi fostul şef al Gărzii Financiare Argeş, Vali Mincă. Amândoi divorţaţi, în plină vârstă, cu un statut public şi social interesant, cei doi sunt şi ei urmăriţi cu atenţie în lumea mondeno – politică argeşeană.
Una dintre cele mai râvnite burlăciţe este Gabriela Zoană. Divorţată de mai mulţi ani, mămica unei fetiţe de 10 ani, nu a avut prea mult succes în viaţa personală, având la activ mai multe relaţii şi despărţiri, unele chiar publice. Între timp, Gabi a ştiut însă să îşi managerieze mult mai bine viaţa profesională. A ajuns preşedinta mediatorilor argeşeni, iar îndelungata sa activitate politică i-a adus un post de consilier local la Piteşti, dar şi unul de consilier al unui secretar de stat din Ministerul Marilor Proiecte.
Tot în Consiliul Local Piteşti poate fi văzut şi un alt celibatar cunoscut, de asemenea avocat, Radu Perianu. Preşedintele liberalilor piteşteni este asociat într-un rentabil cabinet de avocatură cu vechiul său prieten şi coleg de partid, deputatul Theodor Nicolescu.
Avocatura şi politica par a fi un fel de piedică în viaţa personală, altfel nu se explică de ce atâţia reprezentanţi ai respectivelor bresle sunt singuri. „Avocatul Diavolului”, Radu Nistor, este şi el  burlac, deşi a trecut de 40 de ani.
Mai nou, pe listă poate fi înscris şi Traian Tămagă, ale cărui planuri de însurătoare şi logodna cu fiica lui Cristi Prodănel s-au dus pe apa Sâmbetei, după ultimele sale ieşiri nervoase. Deşi e greu de crezut că vreo tânără jună piteşteană ar mai putea aspira la dragostea „arzătoare” de care dă dovadă Tămagă junior, Traian va rămâne o partidă interesantă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI