Bogdan Pandelică îşi vinde cu 500.000 de dolari casa din America

ŞEFUL ANPC NU VINDE ORICE Revenit în ţară după un „exil” de un an în America, vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Bogdan Pandelică, şi-a scos la vânzare, de mai bine de o lună, casa de peste Ocean, una cu adevărat superbă, cu patru dormitoare şi două băi. Conform declaraţiei sale de avere, Pandelică mai deţine 4 apartamente în România, 3 în Piteşti şi unul în Bucureşti, dar şi terenuri în suprafaţă de 30.000 de mp. Revenit „pe cai mari”, după ce premierul Victor Ponta l-a numit, în urmă cu două luni, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, pesedistul Bogdan Pandelică şi-a postat săptămâna trecută pe site-ul instituţiei declaraţia de avere. „Exilul” autoimpus de un an în America, mai precis în New Jersey, nu a avut repercusiuni asupra averii sale. Pandelică deţine nu mai puţin de trei apartamente în ţară – două în Piteşti şi unu în Bucureşti – şi o casă superbă, de 180 mp, chiar în S.U.A, mai precis în orăşelul Cliffside Park din statul New Jersey, achiziţionată anul trecut.
De o lună de zile, adică de când a fost numit numărul doi pe ţară la ANPC, Bogdan Pandelică şi-a scos la vânzare casa din S.U.A, o vilă cu adevărat superbă, cu patru dormitoare şi două băi, utilată în întregime şi având şi teren în spate. Pandelică a apelat la o puternică agenţie imobiliară din S.U.A. – Weichert – pentru a obţine un preţ bun. Agentul imobiliar însărcinat cu vânzarea casei (situată pe 49 Edgewater Road) este tot o româncă, Carmen Gabriela Meresciu, stabilită, de ani buni, în America.

A cumpărat-o cu 430.000 de dolari anul trecut

Casa, cumpărată în 2011 pentru 430.000 de dolari, a fost scoasă la vânzare pentru 535.000 de dolari pe 24 iunie, dar cum nu s-a găsit niciun cumpărător, săptămâna trecută Pandelică a lăsat preţul la 509.000 dolari.
Casa familiei Pandelică a fost construită în 1953 şi se află într-o zonă liniştită din orăşelul Cliffside Park, fiind cumpărată pe 5 august 2011 de la o anume familie Castellanos. Preţul iniţial cerut de foştii proprietari a fost de 485.000 de dolari, iar preţul final, de 430.400 dolari, dintre care 129.700 pentru clădire şi 300.700 dolari pentru teren, plus taxe în valoare de 9.016 de dolari.

Pandelică are datorii de 171.000 de mii de euro

Conform declaraţiei sale de avere, Bogdan Pandelică mai deţine şi patru terenuri în ţară ce au, cumulat, peste trei hectare. Cel mai mare teren deţinut, unul în intravilan, se află în Ştefăneşti şi are 20.000 de mp, proprietari fiind, alături de Bogdan Pandelică, alţi doi colegi de partid: şeful PSD Piteşti – Cristian Gentea şi directorul Daperom – Paul Schiaucu.  
La venituri, „vicele” ANPC a obţinut cel mai mult din chirii anul trecut – 88.000 de lei, la care se adaugă încă 17.088 lei de la „Mentor Trading”.
Bogdan Pandelică are şi datorii pe măsura averii, acestea cifrându-se la 171.000 de euro. Din această sumă, 80.000 de euro au fost împrumutaţi în acest an şi în 2011 de la un anume Anton I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.