Cei mai potriviți prieteni pentru copii pe timpul vacanței de vară rămân cărțile. Le stau la dispoziție la orice oră și cer atenție doar atunci când sunt dispuși să le lectureze.

Astfel, vacanța de vară rămâne perioada cea mai propice pentru lectura cărților incluse în concursul național de lectură „Bătălia cărțilorˮ inițiat de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș.

Biblioteca Județeană Argeș a dat startul celei de-a doua ediții a concursului „Bătălia cărțilorˮ în luna aprilie și se va finaliza în luna octombrie 2015. La acest concurs pot participa copiii de 11-13 ani și adolesenții cu vârste cuprinse între 14-18 ani care au Permis de intrare la bibliotecă. În finala concursului se vor acorda premii pentru: Cea mai bună fișă de lectură; CITITORUL ANULUI; Cea mai bună pledoarie pentru cartea preferată; Cartea anului. Premiile vor consta în cărți și materiale promoționale.

Pe lângă acestea, CITITORUL ANULUI va primi o TABLETĂ.
Cele 10 titluri, incluse în acest concurs, pentru fiecare categorie de vârstă, pot fi împrumutate de la Secția Tinerilor și de la Secția Beletristică din cadrul Bibliotecii Județene Argeș. Regulamentul concursului și lista cărților incluse în acest concurs pot fi consultate de către cei interesați să participe pe site-ul oficial al bibliotecii (www.bjarges.ro).

Comments

comments